Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

głośnik suba do 150 zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

głośnik suba do 150 zł

szukam głośnika(30cm) do suba do hondy civic wydanie 5. Wiadomo, że hondzia ma nie za duży bagażnik, dlatego ważna jest nie za duża buda. co proponujecie?
    może jeden z tych?
    http://www.allegro.pl/item166775008_...ona_seria.html
    http://www.allegro.pl/item168541123_...o_w_kompl.html
    http://www.allegro.pl/item170578900_...0cm_gwar_.html
    http://www.allegro.pl/item167600183_..._cw1202cx.html

o wzmacniaczu będę myślał później, ale jak możecie też dajcie jakieś niedrogie sugestie. z góry wam dziękuję.

najlepiej dawajcie linki...

STX 30/300/4 AP
    Jaki wzmak do tego bedzie?

Skomentuj

właśnie nie wiem...pytanie dotyczy głośnika, ale możecie też dawać linki do wzmaków pod proponowany głośnik...byle nie drogo:)

Skomentuj

Ile kasy na calosc?

Skomentuj

nie wiem jeszcze...kompletuję powoli gdzyż mam sporo wydatków...wzmak w podobnej cenie do głośnika...do 150zł, może na siłę trochę więcej..

Skomentuj

nasowa mi sie stwierdzenie " z gowna bata nie ukrecisz" minimum to Cp hpb-602 okolo 200zl

Skomentuj

a napiszcie coś więcej o STX GDN-30-300-4-AP...spodobał mi się wizualnie, ale czy wart tej ceny?może są inne, lepsze, tańsze. Jęśli nie to tego kupię. zaproponujcie mi do niego wzmak

Skomentuj

sa inne, sa lepsze ale nie sa tansze... akurat wyglad nie jest najwazniejszy...

Skomentuj

wiem, że wygląd nie jest najważniejszy. ujmę to tak. mam 180zł na głośnik, warunek 30cm:) jaki njlepiej kupić?przypominam że to do hondy civic..

Skomentuj

Zamieszczone przez Tasior
                    30 to malo,wez 50.
                    hahaaha, nie lubię małych głośników. Nie raz widziałem w małych autach porządne duże suby..na pokazach car audio np. Wydaje mi się,że na konkretne pytanie powinna być konkretna odpowiedź..Twój tekst Tasior niewiele wniósł do tematu...

Skomentuj

zmierzam do tego ze niejedna 10 moze zagrac lepiej niz 12.

kup axx1010,zaplacisz 100 zł (rafalslusarczyk allegro) ,jak masz 200 niecale zł to kup 2,tylko porzadny wzmacniacz,wystarczy Ci.

dodam ze axx ma 27 cm wiec prawie 30 :P jesli zalezy Ci na tym.

Skomentuj

to znaczy, że odradzasz tego stx?coś z nim nie tak? daj link do tego axx1010 bo nie mogę znaleźć u rafała..

Skomentuj

nie odradzam stx bo nie slyszalem.

napisz mu wiadomosc ze jestes zainteresowany. Powinien sprzedac w cenie 100-120 zł .

Skomentuj

a moze axx 1212 ?

Skomentuj

stx ap jest sprawdzpny , wiele osob go mialo i jak za ta cene to ciezko cos inneg nie polecic ...

[ Dodano: 2007-03-01, 01:28 ]
                              na allegro jest przecena wzmakow raveland na 199zł

Skomentuj

aryan, te wzmaki juz sa za ta cene tyle czasu ze szok;]
                                wojtaq, od axx1212 lepszy jest bsw 12" - przynajmniej w domu, w aucie nie sprawdzalem.
                                dR.LasCa, do 180zl to 30/300/4ap...
                                Jak nei mozesz znalezdz axx1010?
                                http://www.ravixaudio.4web.pl/index....0&pid=40&img=4

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi
                                  aryan, te wzmaki juz sa za ta cene tyle czasu ze szok;]
                                  nie wiem, nie sprawdzam cen na allegro dzien w dzien

Skomentuj

on nie mogl na allegro znalezc w aukcjach rafalslusarczyk'a.

Skomentuj

Zamieszczone przez wojtaq
                                      a moze axx 1212 ?
                                      nie mieści się w strefie cenowej...do180zł, jest dużo droższy...

[ Dodano: 2007-03-01, 15:42 ]
                                      axx1212 rafał ma po 240zł do tego przesyłka z 20zł=260zl=dużo...dozbierać kasy i brać tego, czy nie jest aż tak super i lepiej stx ap?

Skomentuj

ja na Twoim miejscu wzialbym ap bo i tak bedziesz musial jeszcze dozbierac kase na wzmaka a ap gra naprawde dobrze

Skomentuj

Czaruję...
                                        X