AHA! Ma grać w sedanie (Opel Vectra B). Generalnie nie jestem do końca zdecydowany. Chcę zasięgnąc opini ludzi, którzy się na tym znają. Mam mniej więcej do wydania właśnie 350-400zł. Może jakieś inne propozycje macie?
Mam starego suba (skrzynia bass-reflex pojemność około 35l) na głośnik 25cm. Ale jakoże głośnik jest słaby (max 200W) i do tego firmy "krzak" przestał mi wystarczać. Do tego padł mi wzmacniacz więc przy okazji postanowiłem wymienić wszystko. Czekam na wszelkie opinie i sugestie.
Krembul załóż sobie inny post, a nie mi się tu wpier...:)(żartuję) widzę że jesteś nowy, ale jak masz problem, to robisz osobne pytanie, a nie podpinasz się pod moje... poproś admina, to przeniesie cię na new temat..
Na twoim miejscu , nie brał bym AP z tej nowej serii. Jakość wykonania przez STX się pogorszyła a ceny poszły w górę. Axx1010 to dobry wybór w konfiguracji 2x axx1010 zapłacisz około 200zł plus z 20 przesyłka . Warto dołożyć te 40zł w końcu sprzętu nie kupuje się na tydzień.
chcę mieć trochę miejsca w bagażniku więc 2 głośniki nie wchodzą w grę...myślę jescze nad axx 1212, jest po 240zł, tyle uskładam:) , więc który lepszy, ten ap czy axx1212
takero, a ty jak sądzisz, liczę się z twoim zdaniem, więc zależy mi na także twojej wypowiedzi..BSW12, AP stx-a, czy axx1212?( przy okazji dajcie jakiś link do fotki tego BSW...
z bsw to osobiście miałęm tylko 104II i jakoś mnie nie zachwycił,
choć możę dlatego że on podobno z całej serii najgorszy jest.
Jeszcze nie powiedziałeś czego sluchasz , a to akurat bardzo istotne.
słucham przede wszystkim elektro house, ale również hh( nie PL) i drum'n'base... ja się najbardziej skłaniam ku temu axx1212, ale tylko głupiec nie zmienia zdania:)
bsw12 za drogi..ponad 300zł..maksymalna granica to 240zł, tej już nie mogę przekroczyć
myślę że nawet 1010 starczy.
Do lanosa był aż za duży :)
Pozatym w wypadku 10 idealnym napędem był cp602,
dla 12 ten sam napęd nieco mały się wydaje, a 1502 droższy dużo...
ehhhhhhhhhhh ile razy mozna pisac ze rafalslusarczyk ma axx1010 za 100 zł i axx1212 za 240? tak samo taniej ma wszystkie inne produkty mivoca/ravelanda/ravemastera
Skomentuj