Witam, jak w temacie ująłem moje pytanie dotyczy radia samochodowego.
Planuję przeznaczyć na zakup ok. 500zł. Samochodowych radioodtwarzaczy na rynku jest niesamowicie wiele. Sam osobiście dokładnie nie wiem czym się sugerować przy zakupie radia, dlatego proszę o pomoc w doradzeniu.
Dodam, że na dzień dzisiejszy skompletowałem już taki sprzęt:
Subwoofer:
GDN-300-30-4-AP (własnej roboty) - wtrącę w temat kilka słów o tym głośniku. Na forum jest kilka projektów owej konstrukcji i powiem z uśmiechem na twarzy, że nie żałuje ani jednej złotówki, którą wydałem aby narodził się mój subik =).
Wzmacniacz:
Intimidator XS
XSA-330
300W
2x165W lub 1x330W
Pozostałe części:
Kabel zasilający wzmacniacz 10mm
Bezpiecznik: ACR
Chincze: OEHLIBACH (2,5mm) oraz drugi komplet - 2x AIU 2,5mm
Kabel masa - 10mm
2x zwrotnica - FOCAL Access
2x zwrotnica BLAUPUNKT
Kabel głośnikowy 3,5mm
Czekam na Wasze opinie na temat głównego wątku zawartego w temacie - zakup radia, oraz mile widziane są opinie na temat sprzętu.
Pozdrawiam i dziękuję.
Planuję przeznaczyć na zakup ok. 500zł. Samochodowych radioodtwarzaczy na rynku jest niesamowicie wiele. Sam osobiście dokładnie nie wiem czym się sugerować przy zakupie radia, dlatego proszę o pomoc w doradzeniu.
Dodam, że na dzień dzisiejszy skompletowałem już taki sprzęt:
Subwoofer:
GDN-300-30-4-AP (własnej roboty) - wtrącę w temat kilka słów o tym głośniku. Na forum jest kilka projektów owej konstrukcji i powiem z uśmiechem na twarzy, że nie żałuje ani jednej złotówki, którą wydałem aby narodził się mój subik =).
Wzmacniacz:
Intimidator XS
XSA-330
300W
2x165W lub 1x330W
Pozostałe części:
Kabel zasilający wzmacniacz 10mm
Bezpiecznik: ACR
Chincze: OEHLIBACH (2,5mm) oraz drugi komplet - 2x AIU 2,5mm
Kabel masa - 10mm
2x zwrotnica - FOCAL Access
2x zwrotnica BLAUPUNKT
Kabel głośnikowy 3,5mm
Czekam na Wasze opinie na temat głównego wątku zawartego w temacie - zakup radia, oraz mile widziane są opinie na temat sprzętu.
Pozdrawiam i dziękuję.
Skomentuj