Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wybor glosnikow na tylna polke do samochodu

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wybor glosnikow na tylna polke do samochodu

Mam pytanie w zwiazku z wzborm glosnikow do samochodu. Beda one podlaczone pod radio JVC 4x50W, nie wiem jaka jest moc RMS tego radia. Mysle ye glosniki okolo 50-60 W RMS beda odpowiednie. glosniki niskosredniotoowy bedzie 16,cm. Jezeli macie jakis ciekawe propozycje to piszcie. Cena 200-400 zl za pare. Cztalem kilka postow i w tej cenie przewijaja sie DLS B-6, Helix Blue 62 Mk 2. Czy polecacie te Helixy jak wypadaja te glosniki w porownaniu np z glosnikami JBL GTO 6527. Dziekuje za odpowiedzi.

daruj sobie półke. A tym bardziej wkładanie w nią głośników które podałeś - istna profanacja :)
    Lepiej zainwestuj w głośniki w drzwi, a za kasę którą chcesz przeznaczyć na dodatkowe głosniki kup jakiegoś wzmaka co by je właściwie napędzić :)

Skomentuj

W drzwi? Przeciez glosniki zamontowane w plastikowej obudowej beda graly nie za ciekawie! Jakie sa argumenty za tym zeby glosniki zamontowac w drzwiach?

Skomentuj

drzwi sie wytłumia matami bitumicznymi a takze robi panele z mdf np.

Skomentuj

Slawek, w domu też słuchasz muzyki odwracając się tyłem do źródła ?

Skomentuj

Tekro: Nie, ale tez nie lewituje nad glosnikami. Glosnik od tylu potrzebuje zabudowy o odpowiedniej pojemnosci. Ale ok. Sprobuje tak jak mowicei, zawszwe mozna zmienic

[ Dodano: 2007-03-09, 13:15 ]
            Po przeczytaniu kilku artykulow zdecydowalem sie na glosniki Powebass ES-6C, jednak kilka dni temu natknalem sie na zestaw firmy monacor, wyglada bardzo solidnie, chcialbym sie dowiedziec czy ktos z was sluchal tych glosnikow i ewentualne opinie na ich temat. Monacor carpower CRB-165SET. Sa one na stronie tonsila. z gory dzieki

Skomentuj

Czaruję...
            X