Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Golf III - jaka zabudowa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Golf III - jaka zabudowa

Prosze o propozycje zabudowy audio. Chce sie zmiescic w cenie 1500 - 2000 zł razem z podlaczeniem i wytlumieniem drzwi.

Pozdrawiam

na sprecyzowanie tego pytania czekam do dwie godzinki, później temat wyląduje w koszu, bo po pierwsze o golfie są miliardy postów na różnych forach bo jest to najpopularniejsze auto, wiec jakieś typy sprzętów i zabudowy autor pewnie ma, po drugie lokko, zadając nam tak ogólne pytanie nie dajesz szansy na konkretną odpowiedz..
    pozdr.

PS.

Witamy serdecznie na tym przyjaznym forum,
    polecam używać f-cji szukaj :)

Skomentuj

czego sluchasz?? jakie brzmienie preferujesz??
      masz juz radio czy mamy proponowac wszystko??
      jedynie dobry zestaw przedni czy przod + subwoofer??

napisz wszystko co mozesz o tym w czym mamy Ci pomoc

do MOD'ow i ADMIN'a: zrobcie cos z ta wyszukiwarka bo ona wcale nie ulatwia znalezienia rozwiazania problemu (mozecie to usunac)

Skomentuj

Witam!

Ok sprobuje sprecyzowac. na te chwile nie mam ani radia ani glosnikow. mam troszke sprecyzowane plany co do zakupu radia np: Alpina CDA 9854R, pioneer DEHP55BT lub JVC - G821. Nie chce soobwofera (moze w przyszlosci). NIe mam pojecia czy powinienem kupowac takze wzmacniacz. NIe jestem takze audiofilem. NIe zalezy mi na muzyce glosnej. Slucham roznej muzyki ale raczej spokojniejeszej. Che miec mozliwosc podlaczenia odtwarzacza mp3 creative zen touch. Wiem ze chcialbym wytlumic drzwi oraz zalozyc zestaw dwodrozny lub trojdrozny. No i oczywiscie chce zmiescic sie w kwocie 1500 - 2000 zł ze wszystkim.

Pozdrawiam

Skomentuj

Dls r6a -700zl z przesyłka
          STEG QM 75.2X- na allegro jest aukcja dzien do konca 350zl mysle ze za 500-600zl mozna by to wyrwac :)
          radio szukaj jakas alpinke ze starszej serii bez wodotryskow za 400-500zl a z tym creativem tez cos wymyslimy :P kable i wycisznei to 200zl spokojnie powinno wystarczyc :) i w 2k masz fajniusi zestawik :)

Skomentuj

Radio

Witam!

Dzieki za podpowiedzi. Tylko co z radiem. Jesli mozna prosze o jakies szczegoly. Nie chcialbym zeby sie okazalo ze nie podlacze tego creativa. Czy wzmacniacz jest konieczny. Przegladalem kilka alpinek i poszczegolne rodzaje niewiele mi mowia.

Pozdrawiam

Skomentuj

Żeby nie to mp3...nakamichi,zjada te alpinki na śniadanie.No ale jak mówią,coś za coś.

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
                Żeby nie to mp3...nakamichi,zjada te alpinki na śniadanie.No ale jak mówią,coś za coś.
                No ale jak mówią,coś za coś. kolega chce podłączyc mp3 przenosne czyli nakamichi jak znalazl :) cd-40 i 45z maja wejscia line in czyli kabelek maly jack->rca i po klopocie

Skomentuj

hehe czytajac naglowek myslalem o kolejnym sprzecie do naglasniania miasta... a tu sie szykuje bardzo przyjemny sprzecik :wink: (o ile oczywiscie to zrealizuje bez zmian)
                  Zamieszczone przez lokko
                  Czy wzmacniacz jest konieczny
                  tak, zeby to ladnie zagralo to potrzebna jest odpowiednia moc

Skomentuj

Czaruję...
                  X