Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

potrzebna pomoco dla swiezaka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

potrzebna pomoco dla swiezaka

witam wszystkim jestem jeszcze nei doswiadczony w tworzeniu car audio...dlatego potrzebna byla by mi Wasza pomoc...posiadam zestaw dls ms6 na przod (narazie nie kompletny tylko woofery ale w najblizszym czasie dokupic reszte chyba ze macie jakies inne propozycje)bedzie to napedzane stegiem qm 75.4x na tyle siedzi subwoofer car power sonic 12 pod niego nie mam jeszcze sprecyzowanego wzmacniacza ale mysle o hifonics atlas(moze tez za Wasza porada innego) i teraz potrzebuje wybrac radio...wszyscy mowicie bardzo pozytywnie o alpine...czy lepiej cos z serii 9xxxx nizszego czy 7xxxx wyzszego??a moze cos innego albo konkretny model. chwilowo mam dostep do ebay a niemieckiego wiec troszke taniej wszystko moge kupic wiec ciezko okreslic budzet. slucham wszystkiego ale przede wszystkim hh i techno oczekuje mocnego glebokiego dynamicznego bassu ale narazie najwazniejsza jest jakos dzwieku bardzo prosze o pomoc i podpowiedzi z gory dzieki

Zamieszczone przez igoroslaw
    jestem jeszcze nei doswiadczony w tworzeniu car audio
    i kupujesz taki sprzet :shock: no niezle jak na poczatek :wink:

Zamieszczone przez igoroslaw
    potrzebuje wybrac radio
    nakamichi :cool:

Skomentuj

no tak sposporo o tj firmie dobrego przeczytalem na tym gronie ale podobno teraz to juz sama marka zostala...i przeaznie slucham mp3 wiec zalezalo by mi zeby sie nie cielo a w opiniach bylo roznie na ten temat...a moze pioneera deh p80mp...albo tak jak pisalem jednak alipne??niestety nie mam porownania kolega ma jakies radyjko alpine ale dosc slaby model i bez niczego oryginalne glosniki wiec nie moge ioch porownac ani ocenic....

Skomentuj

nakamichi cd400

Skomentuj

naka nie..
          nie jest to dobre rozwiązanie do HH i techno..
          tak samo sie nie sprawdzi alpine 790*
          jesli alpinka to cda 98**
          pomyśl nad clarionem..

Skomentuj

Magik a Becker?? ktos go polecal do czarnej muzy :P

Skomentuj

szczerze dla mnie cale MM bez rewelacji :) w dzien otwarcia wyskoczylo EuroRtvAgd i przebilo wszystki ceny MM o srednio 20-30zl w dol :) ale przynajmniej konkurencja bedzie :)

Skomentuj

michone, becker monza wali basem

Skomentuj

monza to kaseciak :) przynajmniej te co sa na allegro :)

Skomentuj

michone, monza są cd.. :) spoko oko

Skomentuj

a co powiesz o mexico pro?? warto sie nim zainteresowac nieraz na allegro po 280-300zl mozna takiego kupic

Skomentuj

michone, słuchałem ale już nie pamiętam jakie wywarł na mnie wrażenie.. czasami notatki robie hihi

Skomentuj

Czaruję...
                        X