Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie radio do 200zł na CD(używane)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakie radio do 200zł na CD(używane)

Witam!
    Potrzebuję do swej "furmanki" radia na CD. Nie potrzebuję takich bajerów jak mp3, gdyż jest to zbędne. Myślałem o kupnie radia sony CDX-3900R lub CDX-4000R. Słyszałem jak to gra i bardzo mi się podobał dźwięk. Z tego co wiem to w nowszych modelach padają lasery. Może zaproponujecie jakiś inny tani model nie koniecznie formy sony. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam!

za 200-250 mozesz juz kupic alpinke... nigdy w zyciu nie wpakuje sie w sony...

Skomentuj

Sorry co do Sony to teraz nie robią rewelacyjnego sprzętu ale mój ojciec ma s2000c (podstawowy model, zero bajerów) i nie siada mu laser a lata na zwykłych cd-r za 80gr.
      rewelacji nie ma z dźwiękiem ale jakoś da się to przeżyć...
      Jako pierwsze radio bym szukał coś jak najnowszego i firmówkę (nie jakieś first dalco...).
      low-END

Skomentuj

http://allegro.pl/item180910531_clar...er_krakow.html

Skomentuj

nigdy w zyciu... s2000 mialem 2 sztuki i tak szybko jak je kupilem na allegro tak szybko je sprzedalem w srod ludzi... przecierz ten dzwiek jest taki kolorowany...

Skomentuj

Kudłaty, nowe clariony mają strasznie lipne lasery,
            u znajomego w 268 o ile dobrze pamiętam po roku już się kaszani...

Skomentuj

hmm ale 24 miesiace gwarancji masz... wydatek 130pln na rok to nic strasznego zakladajac ze popsulo by sie zaraz po 2 latach... moze lipny egzemplarz sie trafil twojemu koledze kolezanka ma w pandzie jakiegos taniego clariona na mp3 i jezdzi i nie nazeka

Skomentuj

No dzieki Panowie za podpowiedzi, ale kupilem soniacza. nie jest to nowy model, lasery w nich chyba szybko nie siadają skoro jeszcze działa. a oto mój wybraniec

dzieki jeszcze raz i pozdrawiam!

Skomentuj

Zamieszczone przez michone
                  za 200-250 mozesz juz kupic alpinke...
                  ciagle proponujesz alpinki... to moze podasz jakies konkretne modele w tym przedziale cenowym?? bo ja jakos niemam zbyt wielkiegodoswiadczenia z radiami...

Skomentuj

Kudłaty, ja kupiłem tanie JVC KD G322 bodajże i nie jest nawet takie złe :P
                    Pozatym nie slyszałem żeby komuś trafił się lipny JVC z tej serii...

Pastor, imho lipe kupiłeś...

Skomentuj

Alpine CDE-9801R napewno ten :) nie zalatuje chinszczyzna nie jest podbarwione i jest ze starszej serii bo te nowe to takie juz troche dresiarskie sa szczegolnie lowe endowe modele

Skomentuj

Czaruję...
                      X