tez myslalem o tym MDS. tylko teraz pytanie czy trafi sie jakas okazja
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Glosniki do audi??
Collapse
X
-
ostatnio slyszalem Dego ST-520 Starline bardzo przyjemne glosniczki... ale nie do glosnego sluchania... zdziwily mnie i to bardzo jednak 600zl za 13 to troche szkoda :/ ale z mdsem ktory ciepluchy jest dla ucha powinny zagrac bardzo sympatycznie :) mozesz kupic helixy 52 na allegro teraz grosze kosztuja...
Skomentuj
-
ja wlasnie wrocilem z miasta i patrzylem na glosniki GZ i tak za 250zl jest 13, z tymi samymi syczkami co 16 u mojego brata w aucie, gra to milo i przyjemnie choc slyszalem tylko kilka chwil, 13 od GZ kosztuje 250 zl odseparowany oczywiscie, chyba sie na niego skusze, a co sadzicie o AXX 1010? widze opinie ma dobre a na allegro jest za 160 zl moze go zaaplikowac. teraz mam kenwooda w aucie imusze przyznac sie ze to jedna wielka pomylka, moze gra glosno i tlucze ale stx 22-120 wg mnie gra ciekawiej:)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez DeKeRa co sadzicie o AXX 1010? widze opinie ma dobre a na allegro jest za 160 zl
Napewno nie można przegapić faktu że naprawde sporo ciśnienia tworzy w samochodzie, cp602 to dla niego optymalny napęd - więc dużej mocy nie wymaga. Potrafi nieraz nawet kopnąć, a jakościowo gra lepiej od hertza hs250.
To tak z grubsza :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Tasiori powiem ze splu bylo wystarczajaco
ES 250 jest sztywniej zawieszony i prawidłowo zaaplikowany potrafi kopnąc nie na żarty.Co do jakości się nie wypowiem bo różne tu szkoły panują.Jednak wolał bym hertza niz ax-a pod solidnym piecem,w takich warunkach lepiej oddaje rzeczywistość.Choć do ideału mu niby daleko.Ale jednak na plus.
Skomentuj
Skomentuj