Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Glosniki do audi??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tez myslalem o tym MDS. tylko teraz pytanie czy trafi sie jakas okazja

Skomentuj

wiecie ja tylko tak pytam o tego bsw bo w sumie za 240 zl to nie jest zle
      a co do MDS fakt czekam na okzje jak cos chyba ze inny jakis fajny glosniczek 10' oczywiscie w cenie podobnej, a co z 13 polecacie??

Skomentuj

ostatnio slyszalem Dego ST-520 Starline bardzo przyjemne glosniczki... ale nie do glosnego sluchania... zdziwily mnie i to bardzo jednak 600zl za 13 to troche szkoda :/ ale z mdsem ktory ciepluchy jest dla ucha powinny zagrac bardzo sympatycznie :) mozesz kupic helixy 52 na allegro teraz grosze kosztuja...

Skomentuj

michone, jak tam gra kopolka w tych helixah?? bo przejdziemy sie posluchac GZ i spodziewam sie raczej z nich ostrych dzwiekow... a to meczy

Skomentuj

ogolnie helixy graja bardzo przyjemnie wysokie sa naturalne ale od zestawu za 230zl nie mozna oczekiwac kokosow :) ja z tanich zestawow nie slyszalem nic lepszego :) z tym ze z 13 to basu niestety nie ma :(

Skomentuj

ja wlasnie wrocilem z miasta i patrzylem na glosniki GZ i tak za 250zl jest 13, z tymi samymi syczkami co 16 u mojego brata w aucie, gra to milo i przyjemnie choc slyszalem tylko kilka chwil, 13 od GZ kosztuje 250 zl odseparowany oczywiscie, chyba sie na niego skusze, a co sadzicie o AXX 1010? widze opinie ma dobre a na allegro jest za 160 zl moze go zaaplikowac. teraz mam kenwooda w aucie imusze przyznac sie ze to jedna wielka pomylka, moze gra glosno i tlucze ale stx 22-120 wg mnie gra ciekawiej:)

Skomentuj

Zamieszczone przez DeKeR
                a co sadzicie o AXX 1010? widze opinie ma dobre a na allegro jest za 160 zl
                drogo... bywał z a 99zł.
                Napewno nie można przegapić faktu że naprawde sporo ciśnienia tworzy w samochodzie, cp602 to dla niego optymalny napęd - więc dużej mocy nie wymaga. Potrafi nieraz nawet kopnąć, a jakościowo gra lepiej od hertza hs250.
                To tak z grubsza :)

Skomentuj

Nie testowalem axx1010 pod wzmacniaczem porzadnym,tylko pod alpinka jakies 20 W (wtedy tylko to mialem....) i powiem ze splu bylo wystarczajaco,a w golfie 2 lusterka chcialy odleciec-co bardzo przeszkadzało...

Skomentuj

no wiec juz ustalone, na subik biore AXX, a na przod 13 od GZ. laczny koszt wyniesie mnie wtedy 400 zl plus wygluszenie. dam rade jakos i dzieki za wszystkie podpowiedzi

Skomentuj

Zamieszczone przez Tasior
                      i powiem ze splu bylo wystarczajaco
                      Raczej ciśnienia,bo z tym x-maxem to szału w dB nie ma sie co spodziewać,84-86dB i to wsio.
                      ES 250 jest sztywniej zawieszony i prawidłowo zaaplikowany potrafi kopnąc nie na żarty.Co do jakości się nie wypowiem bo różne tu szkoły panują.Jednak wolał bym hertza niz ax-a pod solidnym piecem,w takich warunkach lepiej oddaje rzeczywistość.Choć do ideału mu niby daleko.Ale jednak na plus.

Skomentuj

Bylo glosno,jakkolwiek to nazwiesz,cisnienie,spl,cokolwiek...

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
                          Co do jakości się nie wypowiem bo różne tu szkoły panują
                          mięęęchoooooo....... :)

Skomentuj

Czaruję...
                          X