Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

budżetowa czterokanałówka.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

budżetowa czterokanałówka.

jaki wzmacniacz czterokanałowy możecie zaproponować w cenie ok.200 pln. no może 300 (ale wolę 200). nie musi być mocny ale powinien być w miarę uniwersalny. niewielki przód + sub też niewielki do małego samochodu. z przodu mam system 40 rms. chyba że przód może zostać pod radiem? pozdrawiam.

może np.:
    - Axton caa 50 - 4x60w rms
    - magnat gladiator / rapbull lub 460 4x60w rms
    low-END

Skomentuj

xm 4040.
      alpine t300 w trybie trimode

Skomentuj

a axton C 500? czy axtony są na prawdę przyzwoite?

Skomentuj

Zamieszczone przez Noster
          są na prawdę przyzwoite?
          są ok.
          lepsze niż iksplołdy czy buszmeny.

Skomentuj

na allegro sa uzywane blaupunkty GTA450 za 219zl
            ma on 4*50W ale nadaje sie glownie na suba. no chyba ze jestes malowymagajacy to starczy rowzniez na zestaw przedni
            http://www.allegro.pl/item182249903_..._gwarancj.html

jezeli dozbierasz troche kasy to mozes kupic to http://www.allegro.pl/item185217562_..._warszawa.html

Skomentuj

czyli śmiało można polować na axtona. bo wiem że blaupunkty odradzacie a i magnaty są przez niektórych uważane za KUPĘ. chyba że się mylę :wink:

[ Dodano: 2007-04-15, 18:35 ]
              Pawel S. za te 355 pln. to mnie żona zabije

Skomentuj

magnaty są przez niektórych uważane za KUPĘ
                zresztą tak samo jak macAudio

Skomentuj

http://allegro.pl/item185771426_sprz...pine_3552.html 2x 30rms + jakis malutki subik na 8 calach i bylo by calkiem znosnie :)

Skomentuj

Michone a czy ten axton caa50 za mniejszą kasę nie lepiej. jest na allegro. nie podaje strony bo jeszcze nie umiem

Skomentuj

alpinka to alpinka :) nie wiem jak jest z axtonami niektorzy je polecaja niektorzy odradzaja... nieslyszalem sie nie wypowiadam :)

Skomentuj

ja nie słyszałem żadnego. w ogóle niewiele słyszałem :cry: ale od czegoś trza zacząć.

Skomentuj

ja bym kupil ta alpinke do tego mdsa 08 w br zeby podniesc troszecze efektywnosc dac po 30rms na przod i 80 na suba i powinno byc sympatycznie. W przyszlosci mozesz ta alpinke zmostkowac na 2x 80 rms i napedzic jakis porzadny zestaw na przodzie.

Skomentuj

tez tak sobie właśnie myślałem żeby taki wzmak kupić z którego będę zadowolony a póżniej jak zmienię przód to go w mostek. czy mds to tylko na allegro i to jak się trafi czy gdzieś jeszcze można wyrwać?

[ Dodano: 2007-04-15, 22:20 ]
                            acha jakie koszta tego mdsa?

Skomentuj

ta alpina nie pociągnie mds'a 08.

Skomentuj

ja nie słyszałem żadnego. w ogóle niewiele słyszałem ale od czegoś trza zacząć
                                tak wiec nie bedziesz zadowolony z tej alpinki bo bedzie sie wydawala "cicha" i na suba to niestety troche za slaba jest. lezy u mnie taka spalona tylko ze 2 kanalowa

Skomentuj

należy pamiętać że wzmacniacz ma mi posłużyć przez jakiś czas. i nie chciałbym od razu go sprzedawać z powodu dużych niedomagań mocy . ale nie chcę też KUPY. wiem takie rzeczy to tylko w erze.

[ Dodano: 2007-04-15, 23:59 ]
                                  ktoś może słyszał tego axtona ?

Skomentuj

Noster, jezeli mialbym sie kierowac twoimi wytycznymi to by kupil mac audio. GTA 450 ma tragiczna gore a axtona niestety nie slyszalem zadnego

Skomentuj

polecam GTA 400.
                                      dobrze wykonany, tani, wyposazony w wystarczającą ilość regulacji.
                                      Brzmienie: trudno powiedzieć, nie wydaje się czyms zwracać szczególna uwagę.
                                      Poza tym obecnie przetworniki pozostawiaja wiele do życzenia wiec cokolwiek bym napisał to podejrzewam że na normalnych głosnikach zagra lepiej.
                                      W moim aucie gra z subem phonocara (oryginalna skrzynka bez parametrów) a listonosz lada moment przyniesie 16 y-line na przód - wtedy się wypowiem dokładnie co do brzmienia.
                                      parę zdjęć.
                                      Załączone pliki

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                        Noster, jezeli mialbym sie kierowac twoimi wytycznymi to by kupil mac audio. GTA 450 ma tragiczna gore a axtona niestety nie slyszalem zadnego
                                        Pawel a jakie mac audio slyszales?? i do czego bys je porownal??

Skomentuj

Czaruję...
                                        X