Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Clarion 9375 - maly problem

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Clarion 9375 - maly problem

mam maly problem z w/w radiem, otoz najpierw jak podlaczylem to wszystko bylo niby ok, tylko nie bylo podtrzymania pamieci stacji radiowych po wyjeciu kluczyka;
    zamienilem zolty z czerwonym w kostce no i jest juz ok, ale podswietlenie radia mam caly czas, tzn po wyjeciu kluczyka caly czas mam podswietlone przyciski...
    wie ktos jak to zrobic? czy te stare radia tak maja zeby panel wyjmowac?

Zamieszczone przez greg00
    zamienilem zolty z czerwonym w kostce no i jest juz ok
    nie zamienia sie tych kabelkow tylko podpina sie oba razem pod glowne zasilanie (niepamietam ktory to)
    na tych kablach sa zlaczki umozliwiajace ich rozlaczenie, a na glownym zasilaniu jest rozwidlenie (przynajmniej tak jest w nowych radiach)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
      nie zamienia sie tych kabelkow tylko podpina sie oba razem pod glowne zasilanie (niepamietam ktory to)
      a to niby czemu? ja akurat chce miec radio tylko po wlozeniu kluczyka, wole tak niz rozladowany akumulator :)

Skomentuj

Zamieszczone przez greg00
        Zamieszczone przez Pawel S.
        a to niby czemu? ja akurat chce miec radio tylko po wlozeniu kluczyka, wole tak niz rozladowany akumulator :)
        nigdy nie mialem przez kluczyk bo mnie drazni :) a i aku mi nigdy nie rozladowalo :) a tak przy okazji Pawel jak ten clarion gra?? bo sie zastanawiam delikatnie nad takim

Skomentuj

Zamieszczone przez michone
          a tak przy okazji Pawel jak ten clarion gra??
          :?: ten z tematu czy ten za 260zl z allegro?? bo niewiem czy przypadkiem nie pomyliles mnie z greg00

Skomentuj

jak zlaczylem zolty i czerwony zeby nie bylo przez kluczyk tez podswietlenie klawiszy caly czas bylo...
            wiec wie ktos jak to zrobic? czy ten typ tak ma?
            Zamieszczone przez michone
            tak przy okazji Pawel jak ten clarion gra?
            to do Pawla czy do mnie?
            moj 9375 gra jakotako, narazie glosniki sa tylko na przodzie, wiec basu za duzo nie ma, nie sprawdzalem tych glosikow pod innym radiem wiec nie mam porownania, wedlug mnie wiecej zalezy od samych glosnikow niz od radia, a glosniki mam chyba w miare dobre.
            ale jakbym mial jeszcze raz kupowac to bym zrezygnowal chyba z tego modelu, niezbyt wygodny w obsludze, czesto jak chce przewinac albo glosniej/ciszej zrobic wciska mi sie jojstick i pauza, a zanim go odpauzuje to mija ze 2 sekundy po wcisnieciu przycisku, regulacja glosnosci tylko w 33 krokach jest;
            jak za ta kase to moze nie jest zle (350zł), ale wolalbym dolozyc i cos nowszego jednak kupic.

Skomentuj

Czaruję...
            X