Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co to jest TUBA

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co to jest TUBA

Chcesz pokazać wszystkim co to jest tuba to napisz arta, a nie jakiś taki topic tworzysz ;]

Skomentuj

a wg mnie komunikat jest prosty i zasługuje na szersze wykorzystanie na forum.
      Skoro autor przekazuje prawa do korzystania z 'utworu' jakim ejst obrazek to czemu nie?
      przecież chodzi tylko o prostowanie ludzi tkórzy tej róznicy nie widzą a temat obudów tubowych w zyciu ich nie zainteresuje.

Skomentuj

jeśli każdy taki "komunikat" będziemy przyklejać to żeby się dokopać do postów trzeba będzie 2 strony przyklejonych tematów przerzucać...
        Nie bez przyczyny swego czasu poodklejałem prawie wszystko i pogrupowałem w paru tematach (niestety i tak większość mojej pracy szlak trafił przy zmianie bazy danych..) żeby teraz regresy robić.

Takich "komunikatów" jest wiele, jest sens każdy przyklejać ? Imho ine, może niech ktoś pozbiera je do kupy i napisze arta jakiegoś ?
        Bo to chyba lepszy pomysł jest niż taki przyklejony nie wiadomo po co i dla kogo topic.

Skomentuj

A może warto zrobić taki zamkniety temat i przykleić go.
          Kazdy wypowiedź w tym temacie była by krótka (lub dłuższą jak kto woli) odpowiedzią na jakieś proste, często zadanae pytanie.
          Np w jednym z postów tego wątką były obrazek kolegi dalex1.
          pozdrawiam

Skomentuj

Ok, jeśli taki wątek się rozwinie to go przykleje.
            Tyle że musi on być przyjazny dla użytkownika, zawierać jakąś grafike itd tak żeby ktoś początkujacy chciał tu zajrzeć.

Skomentuj

Ja mam w łazience tubę.... pasty do zębów i co?
              Potoczne mówienie na walcową obudowę 'tuba' wcale nie mija się z prawdą.

Skomentuj

Czaruję...
              X