Wczoraj do mojego znajomego ...firmy zajmującej się tuningiem trafiło japońskie Subaru Legacy biturbo :] . Ku mojemu zdziwieniu w środku radio od McIntosh'a :) Dziś pobiegłem tam z aparatem ..i są fotki.
Radio typowe dla maka. Identyczne ja cala seria domowa. Proste w formie ..chyba prościej nawet Becker nie potrafi
Pomijając samo radio to komplet głośników w tym aucie również pochodzi od tego samego producenta:) komplety głośników w drzwiach plus subwoofer w tylnej półce :)
nie dość ze w takim miejscu zamontowany to na dodatek po jednej ze stron i jest to owal 6x9 :) ewidentnie odcięty nisko. (nie ma możliwości zamontowania drugiego bo przetłoczenie i otwór montażowy jest tylko po jednej ze stron czyli po lewej auta).
Całość jak dla nabywcy samochodu gra przyjemnie i muzykalnie.

Radio typowe dla maka. Identyczne ja cala seria domowa. Proste w formie ..chyba prościej nawet Becker nie potrafi

nie dość ze w takim miejscu zamontowany to na dodatek po jednej ze stron i jest to owal 6x9 :) ewidentnie odcięty nisko. (nie ma możliwości zamontowania drugiego bo przetłoczenie i otwór montażowy jest tylko po jednej ze stron czyli po lewej auta).
Całość jak dla nabywcy samochodu gra przyjemnie i muzykalnie.

Skomentuj