Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Opinie na temat wzmacniacza SONY XM-5540

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Opinie na temat wzmacniacza SONY XM-5540

Witajcie!

Mam pytanie. Jestem posiadaczem wzmacniacza jak w temacie. Czy mógł bym dostać informacje i oponie na temat tego "klocka"?

Otarło mi się o uszy, że to biały kruk. Czy to prawda?

Będę wdzięczny za wszystkie informacje. :smile:

Trochę suchych informacji: SONY XM - 5540F <KLIK, KLIK>
    low-END

Skomentuj

To jest wersja "F".

Skomentuj

wedlug mnie zadna rewelka... nie ma sie czym podniecac... gdyby to byl bialy kruk to by Cie gogle zasypalo po wpisaniu tego modelu :P zwykly klocek bez emocji ktos na forum go ma zobacz kilka tematow nizej .

Skomentuj

valdorane, poszukaj xm 4045, xm 10060, xm 6020, xm 4040, xes M1, xes M3..

Skomentuj

xesy to juz troche inna polka cenowa :P

Skomentuj

no starałem sie tak jakościowo wzrastająco uszeregować tego sony.. i tak równiez rośnie cena..

Skomentuj

Zamieszczone przez michone
                wedlug mnie zadna rewelka... nie ma sie czym podniecac... gdyby to byl bialy kruk to by Cie gogle zasypalo po wpisaniu tego modelu :P zwykly klocek bez emocji ktos na forum go ma zobacz kilka tematow nizej .
                Swego czasu przesluchalem sporo Sonek. Wzmaki z serii 3040F i 5540F to dobre wzmaki i mozna je nazwac bialymi krukami. Gdy podlaczylem 3040F zamiast oslawionego 4045 to az usmiech na twarzy sie pojawil. Nie bylo czuc spadku mocy (a przeciez na papierze 3040F duzo slabszy) a gora duzo spokojniejsza i lagodniejsza. Takze jesli ktos ma mozliwosc kupna 5540F to polecam. Duzo latwiej tez do niego suba dobrac w przeciwienstwie do 4045.

Skomentuj

Czaruję...
                X