Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

audio w dedrze

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

audio w dedrze

witam
    szybko i na temat:
    mam przeznaczone na audio ok 10k,wybralem tak:

deck-alpine 7944
    tweeter Morel MT22
    sredni-Morel CDM54
    niski-DLS R6a
    zwrotki- MOREL Accuset 3drożne
    suby-2*IT MDS08
    wzm-audison VR209(na przod),2*110rms
    orion 4004 (na suby),2*200rms
    kondensator -Stinger ST-8340,1F/20V

dodatkowo;
    monitor w oslone przeciwsłoneczna XBS T-7288D(dvd,divix,tv,fm transmiter)
    monitory zaglowkowe boschmann U7-7"
    konsola PS2
    CB Alan 78+Multi

chcialbym poznac opinie,sugestie,rady ludzi ktorzy sie na tym znaja lepiej niz ja.
    slucham wszystkiego od muzy powaznej, hip-hop po techno.
    tylne multimedia czyli monitory boschmann i konsola beda wylacznie na sluchawkach bezprzewodowych natomiast przedni zestaw dvd wyposazony jest w fm transmiter co umozliwia odsluch np mp3 na zestawie audio(potrzebny jakis odbiornik w zestawie?)

chce zbudowac pozadny zestaw tak zebym w przyszlosci wymienial tylko monitory
    z gory wielkie dzieki

p.s.wlasnie doczytalem ze zwrotnice morela przystosowane sa do pracy w systemie bi-amplig i ze korzystniej jest zastosowac wlasnie ten system czyli;wzmacniacz 4k w ktorym 2 k zasilimy glosniki w drzwiach a 2k zasilimy sredniaki i tweetery.

Tylko nie lcd buszmana...

Skomentuj

marcin28, pozdrawiam posiadacza Lanci :wink:
      jak mozesz to pokaz zdjecia...

Skomentuj

KAJMAN;Tylko nie lcd buszmana...

WIEM ZE TO H... wystarczy spojrzec na cene nie mowie juz o porownaniu za ile chodza 'markowe'produkty :mrgreen: raczej wsadze je do esiego przeznaczonego na sprzedaz w grecji(oni tam lykaja wszystko :lol: )

Pawel S;ja rowniez pozdrawiam,auto kupione w pl,wczesniej pociagniete ze szwajcari,zdjec nie mam(brak czasu)ale to czysta zabiedziona seria.bryka idzie na warsztat od podstaw lacznie z remontem ale to nie miejsce na takie dyskusje( w koncu tu sie gada o car audio :cool: )

widze ze obiekcji do zestawu nie ma :grin:
        zamiast audisona poszukam jakiegos u-dimension 4X100rms na przodzik i bedzie git

Skomentuj

Czaruję...
        X