Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie głośniki wybrać?? BMW e36 sedan

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakie głośniki wybrać?? BMW e36 sedan

Witam!
    Jestem tu nowy dostałem ten adres od kumpla bo podobno znacie się na rzeczy. :razz:
    Mam radyjko PIONEER DEH-P7700MP i chciałbym do niego dobrać odpowiedznie głośniki żeby wykorzystać pełną moc radia :lol:

Na przód kumpel polecił mi Pionnerki takie :
    http://www.allegro.pl/item208196960_...zl_gratis.html

Myśle że to dobry wybór. :o

Ale trza by było coś jeszcze na tył wybrać (tam jest średnica 130mm)
    PROSZE WAS POLEĆCIE MI COŚ CIEKAWEGO ŻEBY TEŻ BAS DOBRY MIAŁO :lol:

Pozdro! :wink:

ja sobie bym ich nie kupił

a z tyłu nie daje się głośników

Skomentuj

pionki to takie tandetne glosniki ze dziwie sie ze ludzie jeszcze je kupuja.
      ile masz kasy na glosniki??
      jezeli podobna cena to np http://www.allegro.pl/item209307542_...i_okazja_.html
      lub Ground zero (w sklepie mam zdecydowanie taniej niz na allegro :P )

czy napewno w tym BMW sa 13cm glosniki z przodu??

Skomentuj

Witam!
        Tak z przodu napewno są 13cm a nawet wejdą 13,5cm.
        Kasy tak do 200zł na tył i 200zł na prżód na głośniki bym chciał :lol:
        A u ciebie po ile takie głośniki dostane?? Chodzi mi o te Ground Zero czym się one charakteryzują?? :grin: :cool:

Pozdro! :smile:

Skomentuj

np te http://www.allegro.pl/item205377365_...a_gratis_.html to koszt ok 280zl. ale to nie moj sklep :P (chyba niejasno sie wyrazilem)
          sa to najtansze glosniki ktore cos oferuja. sluchalem je tylko chwile w sklepie. kolega ma je w A3 ale jakos nie moge sie umowic na odsluch

Skomentuj

Widze że znasz się na rzeczy :wink:
            czyli te Ground Zero by poszły na przód :wink:

A na tył co byśproponował?? Ja mam na tyle wejścia na głośniki 6/9 :o

Pozdro!

Skomentuj

masz 4 drzwiowe nadwozie?? na tyl z regoly sie nie daje glosnikow bo i tak sluchasz z przodu. jezeli koniecznie chcesz dac glosniki na tyl to takie same zeby jakos sie zgraly
              Zamieszczone przez piotrek8113
              Ja mam na tyle wejścia na głośniki 6/9
              jeszcze nie slyszalem zadowalajacych mnie glosnikow tego typu
              Widze że znasz się na rzeczy
              w CA akurat jestem malo obeznany :razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                masz 4 drzwiowe nadwozie?? na tyl z regoly sie nie daje glosnikow bo i tak sluchasz z przodu. jezeli koniecznie chcesz dac glosniki na tyl to takie same zeby jakos sie zgraly
                Najlepiej ciszche od tych z przodu, żeby słuchającym z przodu nie przeszkadzało, a Ci z tyłu coś słyszeli :)

Skomentuj

lub użycie fadera

Skomentuj

Widze że znasz się na rzeczy :wink:
                    czyli te Ground Zero by poszły na przód :wink:

A na tył co byśproponował?? Ja mam na tyle wejścia na głośniki 6/9 :o

Pozdro!
                    Załóż mocne 6x9, wszystkie zasil wzmakiem i bedziesz zadowolony(opcja anty pro ). Lub zamiast nich skrzynka (wersja pro ).

Skomentuj

Ja z kolei proponuję na przód Sinuslive SL130 neo25 są wspaniałe a gwizdki w tym zestawie Neo 25 są najlepsze w tym przedziale cenowym na tył nic nie dawać tylko dozbierać na suba a jak już to Sinuslive kikbass 130 (na allegro są wszystkie) albo 6x9 hertz DSX690 też nie mają sobie równych.
                      Gowąco polecam te głośniczki w tym budżecie lepszych nie ma!!!
                      POzdro.

Skomentuj

No jeśli chodzi o 6x9 to ja raczej Lanzar OptiDrive 692

Skomentuj

ja mam na sprzedaż 13cm nowe niegdy nie używane cyzli stan idealny ALPINE SXE 1325S 35RMS/200watt
                          jak coś to na gg: 7265207

Skomentuj

No dajcie spokój z tymi 6x9... może jeszcze w półke? To są głośniki wymyślone przez którego producenta do użycia samochodów, po to, żeby pasowały gabarytowo. Niestety producenci z racji ich marnej popularności nie inwestują zbyt w technologie ich i generalnie to są kiczaste...

Przód separacje + sub w bagażniku - wersja hatchback/kombi, a do sedana trzeba bardziej wymyślnej konstrukcji

Skomentuj

Czaruję...
                            X