Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kicbassy do DLS UR1

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kicbassy do DLS UR1

Znajomy kupil sobie wyzej wymienione tweetery. Jest to jeden z wyzszych modeli DLS'a. Jakie kickbassy zaproponowalibyscie do tych glosniczkow? Przod bedzie zasilony prawdopodobnie μ-Dimension μ-Glow 2075(choc tutaj tez czekam na wypowiedzi). Bedzie to gralo pod jakims Pioneerem z wyswietlaczem. Budzet to okolo 500zl. Zestaw ma byc ogolnie nastawiony na dobra jakosc i w przyszlosci proby startow w zawodach Sound OFF.

Czekam na wasze opinie.

Potężne kikbasy to Sinuslive 13cm wpisz w allegro sinulvive a znajdziesz je.
    Coś innego?
    Może Morel, Mivoc, Powerbass ???

Drogi kolego pomógłbyś mi w obliczeniu obj netto obudowy do suba na STX-ie GDN 27/300/4??
    Jakbyś mógł to zajżyj na mój post "BUDOWA SUBA NA STX-IE" na forum w Akustyce.
    Mam nadzieje, że mi pomożesz.

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item214031918_..._6_warto_.html
      xawerix, a nie latwiej i szybciej poszukac?? bylo juz o tym wielokrotnie

Skomentuj

chico, może xetec G6?

Skomentuj

tec

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
            "allegro..."
            przegrana sprawa ...nie miałem szansy na odsłuch ale z tego co wiem to głośniki są naprawdę super po raz kolejny reklamuję firmę która mnie nie wspiera :) ...u mnie będą Focale Acces
            btw ...przetworniki kupiłem jak tylko się pojawiły za jakieś 700zł ...wszystko jest w opisie a za ile poszły: hahha, tylko problemem jest sam montaż w przednich drzwiach bez paneli :( duży odlewany kosz i sporej średnicy magnes.
            http://www.allegro.pl/item202629582_202629582.html
            wracając do zestawu to wolałbym cały zestaw DLS'a ..rzeźba ze zwrotnicą itp :(

już dużo wcześniej zamieszczałem foty tego zestawu z reala
            ..w którymś z moich postów napewno można się doszukać.

Skomentuj

TatoTurbo, to Twoja aukcja?? bo wlasnie UKA mi sie nimi chwalil... :mrgreen: z tego co pisal to warto bylo :razz:
              tylko brakuje mu jeszcze odpowiedniego tweeterka

Skomentuj

Tato,ale za 800 to chyba masz juz Micro Precision...

[ Dodano: 2007-07-10, 00:11 ]
                bede jl sprzedawal.... :razz:

Skomentuj

TatoTurbo, to Twoja aukcja?? bo wlasnie UKA mi sie nimi chwalil... :mrgreen: z tego co pisal to warto bylo :razz:
                  Tak to moja. Zawsze poważne aukcje !
                  ...nie znałem "kupującego" przez alle - gro ... jeżeli się nie mylę to była konkretna rozmowa. Miło, że trafiło w dobre ręce ! Ja nawet nie wiem jak te głośniki grają! Faktycznie zrobił deal roku ...jak nie będzie wierzył to gdzieś na naszym forum są foty zaraz jak je kupiłem :)

Skomentuj

Witam!
                    Wszystko się zgadza :) To ja kupiłem te głośniki. Przyznam, że udało mi się je nabyć w świetnej cenie Jak na razie testowałem je w budzie 20l b.r. i cl. Docelowo będą grały w drzwiach A80 B4. Ten carpower ma naprawdę świetną średnicę, jest bardzo szczegółowy i mocno kopie. Na nizszy basik raczej nie ma co liczyć, ale w końcu nie do tego jest ten głosnik stworzony Efektywność całkiem niezła. Niedługo fotorelacja z zabudowy w audicy, jak tylko skompletuje resztę rzeczy.

Skomentuj

Czaruję...
                    X