Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Obudowa wysokotonowych?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Obudowa wysokotonowych?

Witajcie,
    Po ostatnim czyszczeniu wnętrza auta kiedy to cudem uratowałem moje wysokotonowe przed niszczycielskim działaniem pań zostałem zmuszony do opracowania sposobu ich zabudowania, powiedzcie czy macie pomysł jak to zrobić? Ja się zastanawiam nad tymi zapachami do aut co kiedys były w kształcie cykacza, ale nie wiem czy maja 25mm średnicy, bo cykacze są bardzo płytkie i pewnie tak wejdą :(
    Oto winni zamieszania:

chodzi ci tylko o oslone czy o cala zabudowe tweeterka?? bo widze ze glosniczek jest goly...

Skomentuj

osłona żeby mi kto nie wcisnął go. Choć cała też może byc :) Jaikiś box lub siatka :)

Skomentuj

a ja myslalem zeby cos wytoczyc na wzor glosnikow z proa - tylko wlasnie niewiem gdzie szukac hexagonalnej siatki :???:
        http://www.proa-systems-team.com/p.php?id=1&f=1

Skomentuj

Hmm, wytoczenie to w sumie ni etaki problem, z siatką może być gorzej. A też masz 25mm tweeter czy tylki mi proponujesz?

Skomentuj

ja kombinowalem nad zmiana frontu do peerlessa ndt-53 dla kolegi bo ojciec po przesiadce z merca wcisnal mu glosniczek bo myslal ze to sterowanie lusterkiem :evil:

Skomentuj

Więc po zeszlifowaniu 2 rogów i lekko po okręgu weszły w obudowy po starych dobrych vifach :) Tylko jeszcze tyłu nie moge zamknąć.

Skomentuj

jezeli mozesz to pokaz fotki

Skomentuj

Czaruję...
                X