jeśli ma to grać to mds 12, jeśli ma być przy okazji baaardzo głośne to mds 15 - na allegro jest za jakieś 5 stów, czyli w cenie 12.
Kupowanie jakiś dB dragowych napierdalaczy mija się z celem imho, no chyba że ktoś lubi taki rodzaj "szpanu".
Mam tylko nadzieje że to nie jest kolejny topic pt. "chcem uzyskać potenrzny basssssss , tak żeby suczki słyszały mnie z kilometra" bo kurcze już się to robi nudne...
a ja tam zrobilem cos takiego: http://picasaweb.google.pl/gregoo85/Subwoofer1 i jestem zadowolony, moze nie napierdziela tak jak ten na filmikach, ale i tak nie ustawiam basu na maxa bo sluchac sie nie da no i do tego malutka skrzynia wystarcza.
w samochodzie jest basu tyle ile trzeba, a na zewnatrz prawie nie slychac, mi sie to podoba, ale zapewne sa ludzie co wola odwrotnie
gra szybko, kazde uderzenie slychac puk puk puk, a nie buuuu..., mimo ze gra w mostku narazie, podobno przy wyzszej mocy gra jeszcze szybciej, moze kiedys sie przekonam...,
w sumie to polecam ta marke za 800zł to moze udalo by ci sie kupic juz jakiegos Aliante.
[ Dodano: 2007-08-10, 00:12 ]
w mostku- mialem na mysli przy ok 200 W RMS
no tak jakos mi to wyszlo.. :), sam nie wiedzialem jak zrobic wiec zrobilem tak, skrzynie wlozylem 2 dni temu, nad maskownica jeszcze mysle, narazie i tak nic nie woze wiec nic sie nie uszkodzi
Skomentuj