Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośniki na przód za 200

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Głośniki na przód za 200

Zamieniłem seryjne radio BP jakie miałem w Golfie na DEH-2900MP i tak teraz myślę o jakiś głośnikach do drzwi na przód za około 200. Co polecicie mi godnego do słuchania jak za ten hajs? W planach jest jeszcze w niedługim czasie może suba zrobić. Wiec zamieniam się w słuch. :wink:

Ja proponuję abyś zamienił się w poszukiwacza bo był temat nie raz poruszany na forum :mrgreen:

Skomentuj

Domyślam sie i patrzyłem trochę, a temat założyłem bo może tu ktoś coś nowego wymyśli.

Skomentuj

za te pieniadze to chyba tylko uzywki...

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item221274505_..._warszawa.html

Skomentuj

krzyhoo9, 13stki? Nieee...

Skomentuj

Zamieszczone przez eXe
              To znaczy, że chcesz 10cm? Bo za te pieniądze nie kupisz dobrych 16cm...no chyba, że taka jak PawełS napisał.

Skomentuj

No ja bym celował raczej w 16, czyli powiadacie żeby szukać na allegro jakiś okazji :wink: No to może podajcie firmę i model to ja będę sobie szukał powoli.

Skomentuj

Zastanawiam sie czy w ogóle masz zamiar wygłuszyć drzwi, oraz czy głośniki mają być zasilane z radia czy ze wzmacniacza? Jeśli z radia, to na prawdę zapomnij o większych niż 13cm. Jesli nie wygłuszasz, to w ogóle zapomnij o głośnikach i kup jamnika... :cool:

Skomentuj

Zamieszczone przez UKA
                    Zamieszczone przez eXe
                    To znaczy, że chcesz 10cm? Bo za te pieniądze nie kupisz dobrych 16cm...no chyba, że taka jak PawełS napisał.
                    Dobrze poszukasz znajdziesz jakieś PB albo nawet Helxy. Choć wypadałby trochę dołożyć.

Skomentuj

Wygłuszyć mam zamiar, na wzmacniacz mnie na razie nie stać wiec do czasu aż kasy nie będę miał to z radia będzie szło. Na razie tak tylko planuje co i jak. Chociaż coraz bardziej sie zastanawiam żeby sobie odpuścić na jakieś parę miesięcy ten temat i podejść z większym kapitałem do tego. Bo jak robić coś na odpierdol to lepiej wcale nie robić tego, chyba się ze mną zgodzicie :wink:.

[ Dodano: 2007-08-03, 16:31 ]
                      A jeszcze jedno wiejskiego napierdalacza nie chce z samochodu zrobić :mrgreen: żeby to ręce i nogi miało chociaż.

Skomentuj

jeżeli udało Ci się uzbierać 200zł to cierpliwości dozbieraj jeszcze 159 i masz fajny zestaw
                        http://www.allegro.pl/item219193033_..._promocja.html

Skomentuj

Tiaa, robi furore, szkoda ze w reichu i po 55Eur sie zdaża. Poszukaj używek albo odłóż więcej kasy.

Skomentuj

Czaruję...
                          X