Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

cp1502 gdzie kupić?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

cp1502 gdzie kupić?

Nie wiem czy post jest w dobrym miejscu, ale... gdzie mogę kupić za rozsądną cenę cp1502 w mojej okolicy? mieszkam w inowrocławiu i nawet na zamówienie nikt nie chce go sprowadzić... chcę kupić na raty, dlatego allegro odpada...

na elektroda.pl irek sprzedaje po 350zł nówki

Skomentuj

Zamieszczone przez dR.LasCa
      chcę kupić na raty, dlatego allegro odpada...
      weź pożyczkę , na raty nikt Ci nie sprzeda.

Skomentuj

opinia z innego forum mnie przeraziła.... co mogę kupić do axx1212?

cp1502
        Słaba jakość dźwięku tak więc nadaje się tylko do zasilenia subwoofera. Z drugiej jednak strony posiadacze tych wzmacniaczy często narzekają na słabą kontrolę nad głośnikiem (nawet w przypadku znacznej przewagi mocowej), tak więc nawet do subwoofera nie bardzo się nadaje. Nigdzie nie mogłem znaleźć jaki ma współczynnik tłumienia ale podejrzewam że nie jest wysoki...
        Kolejna sprawa to "zejście" (bardzo często niesłusznie kojarzone tylko i wyłącznie z subwooferem). Już kilka razy spotkałem się ze stwierdzeniem że na tym wzmacniaczu sprawa dość kiepsko wygląda i że lepsze rezultaty pod tym względem osiągano zasilając ten sam subwoofer innymi, niekoniecznie drogimi wzmacniaczami.
        Nie wiem czy widziałeś jak ten wzmacniacz wygląda (mi kojarzy się z czarną, blaszaną trumną). Cięto koszty gdzie to tylko było możliwe...

Skomentuj

hmm... dziwne, gdyby byl az taki fatalny to by sie nim raczej irek nie zainteresowal...
          zamiast CP odrobine drozsze sa Groun Zero a jakosciowo lepsze

Skomentuj

cp, blau, gz, a i tak w każdym ta sama elektronika siedzi...
            Of kors mówię o tych z najtańszych serii o których tu mowa.

Skomentuj

Czaruję...
            X