Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Fiat CC - jakie głośniki

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Fiat CC - jakie głośniki

Witam pomóżcie mi jakie głośniki mam kupić do Fiata CC z przodu 13cm słupki wysokotonowe i subwoofer w bagażniku i wzmacniacz za jakaś dobrą cene pomózcie mi bo ja sie już pogubiłem :cry:

Zamieszczone przez Maverik
    dobrą cene
    - czyli ile? bo nie chcesz chyba przekraczać wartości auta?? a za 300-400 zl to nie ma nawet o czym myśląc o subie frontach i wzmaku

Skomentuj

zaraz tam 13tki.... chlopie, kup u-dimension element - teraz sa w promocji, woofer 165 a tweeter 25, graja schludnie jak za 300zl, ewentualnie hertz esk ale od razu dokup 2 rezystory (mills w sumie 28zl) od 1 do 3ohm do tweeterow... a jesli lubisz umpa umpa to jbl... cs albo gto

Skomentuj

http://www.u-dimension.pl/nasze_prod...p?id=11&kid=11

Skomentuj

takero dokladnie... licytuje tego kompa

[ Dodano: 2007-10-14, 19:33 ]
          takero a powiedz czy masz to wszystko w aucie czy w domu? nie jedtem biegly w tych uniampach... Vifa XT18 + Vifa XT19 + Uniamp stereo.
          STX AX + Intertechnik

Skomentuj

perfectblossom, to jest w domu. w samochodzie jest niewiele... :lol:

Skomentuj

dokładnie - to jest w domu :)

Skomentuj

aaa juz myslalem, zes upakowal do auta :) poradzcie mi czy warto sie pakowac w samorobne wzmaki do auta? mam pradazerne hertze hs 165 (2szt) i cholera nie ma nic taniego z piecow....

Skomentuj

daj sobie spokój i kup lepiej cp 602 :)
                  za 210zł można kupić nówkę z gwarą u Irka :)

Skomentuj

spoko ale kazdy z hs 165 ma 140rms... takze ten mocniejszy carpower... a gra taki piec? zeby mi nie zalal dresem :) dajcie namiat na tegoz jakze czesto wymienianego na forum irka

[ Dodano: 2007-10-14, 23:42 ]
                    w sensie namiar nie namiat

[ Dodano: 2007-10-14, 23:44 ]
                    CARPOWER - HPB1502

Skomentuj

http://diyaudio.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=200 - poprzez prywatne wiadomości.

Skomentuj

heh zmieniłem auto na Vectre B troche zamieszania sie porobiło teraz ale na sprzed moge wydać ponad 2500 - 2800 zł

Skomentuj

razem z radiem??
                          no za takie pieniadze to juz mozna sobie powybierac :grin:

Skomentuj

to cos poradzimy :mrgreen:

Skomentuj

nie koniecznie musi być z radiem bo mam radio jvc kd-s73r i nawet fajne jest tylko szkoda ze mp3 nie ma :)

Skomentuj

to moze poczekaj chwilke bo hertz i audison srx nowej linii wchodza do polski w listopadzie, jest obawa, ze bedzie drozej, ale... zawsze konstrukcje zmienione... no i audison robi przemyslane wzmacniacze...

Skomentuj

Czaruję...
                                X