Czesc wszystkim kupilem glosnik infinity kappa 102.7. No i teraz stoje przed zadaniem zbudowania skrzyni. Wydaje mi sie ze najlepsza bedzie zamknieta. No i tutaj powstaje pytanie jak wielka. Znalazlem opis producenta zamieszczam linka ( http://manuals.harman.com/INF/CAR/Bo...ers/102.7W.pdf ) no tak tu jest napisane ze 23litry. Wrzucilem w winISD trzy najwazniejsze dane i mi wyszla 30 litrowa (chicilalem wiecej ale jak zaczalem wypelniac to sie okazalo ze jest jakis blad i ze nie moze tak byc, no i nie wiedzialem co jest zle, gdyby ktos mial plik z tym glosnikiem to moze sie podzielic itd.)
Wybralem zamknieta poniewaz tak mi poradzono, no i latwiej ja zrobic. Nie jestem jakims super majsterkowiczem.
Myslicie ze ten glosnik bedzie slychac w sedanie, dosc duzym bo nissan primera?
Jeszcze jedno pytanie. Jak obliczyc jakie maja byc boki jak v = TUTAJ ZALEZY OD WCZESNIEJSZEJ ODPOWIEDZI
Dziekuje wszystkim za pomoc
Wybralem zamknieta poniewaz tak mi poradzono, no i latwiej ja zrobic. Nie jestem jakims super majsterkowiczem.
Myslicie ze ten glosnik bedzie slychac w sedanie, dosc duzym bo nissan primera?
Jeszcze jedno pytanie. Jak obliczyc jakie maja byc boki jak v = TUTAJ ZALEZY OD WCZESNIEJSZEJ ODPOWIEDZI
Dziekuje wszystkim za pomoc
Skomentuj