Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zestaw do mikry, pomozcie wybrac

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zestaw do mikry, pomozcie wybrac

Witam kolega ma 2x Alphard CW1202C prz mocy nominalnej 200 W i z tych głosników bedzie miał subwoofer. Teraz mam pare pytań. Kuplel chciałby kupic jakiś tani wzmacniać do napędzenia suba i głosniki (zestaw bedzie montowany w mikrze). W tej mikrze są tylko dwa głosniki a mianowice z przodu jakies 16 mm.
    Na głosniki, wzmacniacz i zwroty chciałby wydac 400zl. Wiem, ze to malo ale co byscie polecili za te pieniądze. czy potrzebne są wzroty i czy kupic do tych dwoch jakes twettery.
    Myslalem o tym, ze jesli sa tylko dwa glosnik to mozna bys zmostkowac na wyjsciach w radiu i otrzymac 2x wiecej mocy na kanal a przy tym nie napedzac tych glosnikow wzakiem tylko sam subwoofer.
    Co o tym śadzicie nie znam sie na tym, licze na pomoc.

Zamieszczone przez shrekas
    Myslalem o tym, ze jesli sa tylko dwa glosnik to mozna bys zmostkowac na wyjsciach w radiu i otrzymac 2x wiecej mocy na kanal
    tak sie nieda bo one sa juz zmostkowane

Zamieszczone przez shrekas
    czy potrzebne są wzroty
    co takiego?? :???:

tak wiec masz 400zl na wzmacniacz do napedzenia 2x12" + przod?? hehe ciezko bedzie
    tak wiec nowki odpadaja

http://www.allegro.pl/item257839816_...l_chinche.html to jest minimum ale i tak slabe...
    wtedy przod pod radio ale glosniki trzeba by dac nowe. zostaje ci ok 150zl wiec moze samochodowe tesle z octavi lub fabi - wtedy radio wystarczy

Skomentuj

400zl? to nie zagra... chyba, ze jakies koaksjalne glosniki (dcx hertza, phonocar y line, alpha line...) i wzmacniacz uzywany. mam na sprzedaz magnata 4 kanalowego, ktory napedzal przod + subwoofer 30cm w zamknietej skrzyni w duzym kombi i blachy chodzily...

Skomentuj

na przód dałbym tesle arx 16cm samochodowe - tanie i jakoś grają :)
        Co do wzmaka - zastanowilbym się nad blau - nowym - tanie są dość i mają gwarę.

Skomentuj

Czaruję...
        X