Witam kolega ma 2x Alphard CW1202C prz mocy nominalnej 200 W i z tych głosników bedzie miał subwoofer. Teraz mam pare pytań. Kuplel chciałby kupic jakiś tani wzmacniać do napędzenia suba i głosniki (zestaw bedzie montowany w mikrze). W tej mikrze są tylko dwa głosniki a mianowice z przodu jakies 16 mm.
Na głosniki, wzmacniacz i zwroty chciałby wydac 400zl. Wiem, ze to malo ale co byscie polecili za te pieniądze. czy potrzebne są wzroty i czy kupic do tych dwoch jakes twettery.
Myslalem o tym, ze jesli sa tylko dwa glosnik to mozna bys zmostkowac na wyjsciach w radiu i otrzymac 2x wiecej mocy na kanal a przy tym nie napedzac tych glosnikow wzakiem tylko sam subwoofer.
Co o tym śadzicie nie znam sie na tym, licze na pomoc.
Na głosniki, wzmacniacz i zwroty chciałby wydac 400zl. Wiem, ze to malo ale co byscie polecili za te pieniądze. czy potrzebne są wzroty i czy kupic do tych dwoch jakes twettery.
Myslalem o tym, ze jesli sa tylko dwa glosnik to mozna bys zmostkowac na wyjsciach w radiu i otrzymac 2x wiecej mocy na kanal a przy tym nie napedzac tych glosnikow wzakiem tylko sam subwoofer.
Co o tym śadzicie nie znam sie na tym, licze na pomoc.
Skomentuj