Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wzmacniacz BLOW xl-207

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wzmacniacz BLOW xl-207

witam mam taki wzmacniacz j/w i mam pytanie bo w instrukcji pisze ze ma 2x75RMS a w mostku 210RMS i czy te dane w mostku sa prawdziwe??? i jaki glosnik moge pod niego podlaczyc??

[ Dodano: 2007-10-20, 19:57 ]
    troszke mi sie literka powinela wzmacniacz to blow tl-207

Nie wiem jak w tym ale w wersja chyba x-100, miał mieć niby 2x70rms a tak naprawdę w środku siedzi jakiś scalak mający mniej niż radio samochodowe i pewnie w twoim przypadku jest podobnie. Spróbuj może z lw800 albo jakiegoś małego tonsila

Skomentuj

no podlaczylem w mostku walec blaupunkta 200W RMS i gra super

Skomentuj

nie wątpimy...

http://www.allegro.pl/item255408623_...tega_mocy.html
        szkoda że blowa kupiłeś, bo za taką kase wolałbym jednak blaupunkta nabyć czy jakiegoś carpowera.
        Takie stricte chińskie no name średnio do mnie przemawiają.

Skomentuj

kumpel ma wzmacniacz blaupunkta i jakos u mnie lepiej wymiata niz u niego

Skomentuj

tzn u niego w takim samym samochodzie, z taką samą instalacją i z takim samym subem ?
            i co to znaczy wymiata ? że blachy latają, że furkocze z br , czy że w lusterku obraz się rozmywa ?

Skomentuj

przeciez w samochodzie czuc ze jest lepsza jakosc dzwieku u niego ten bass taki nieprzytomny. a u mnie to az w plucach czuć

Skomentuj

W tej cenie naprawde mogłeś lepiej nabyć Blaupunkta GTA bądź używanego CP 602

Skomentuj

za ta cene masz nawet 4 kanalowe wzmacniacze sprawdzonych producentow ;]

Skomentuj

akurat Blow to tez sprawdzona firma. ale myslisz ze jak masz BLaupunkta albo CP to wszystko dobrze gra

Skomentuj

Zamieszczone przez mariusz1911
                      akurat Blow to tez sprawdzona firma.
                      przez kogo?? ;> bo jakos nieznam opini wiarygodnych osob ;]
                      jak sam nie przetestuje lub zaufana osoba nie wyrazi swojej opini to bede ich unikal.
                      ale myslisz ze jak masz BLaupunkta albo CP to wszystko dobrze gra
                      akurat tutaj nie chodzi o brzmienie ale rowniez o wykonanie

Skomentuj

wiesz Ty mozesz sobie kupywac i przeplacac a ja ze tego blowa bardzo malo dałem

Skomentuj

wiesz Ty mozesz sobie kupywac i przeplacac a ja ze tego blowa bardzo malo dałem
                          tzn ile??;> bo ja jakos jeszcze za zaden sprzet do samochodu nie przeplacilem ;] ...co innego moj brat... :roll:

Skomentuj

no 100zł. a ty jaki sprzet posiadasz??

Skomentuj

za 100zł było warto, przynajmniej na tranach jest, pytanie czy nie ma przydałości alpierda ms 2f...

Skomentuj

jakiej przypadłosci??

Skomentuj

no 100zł. a ty jaki sprzet posiadasz??
                                  za niewiele wiecej slusarczyk mial cos ciekawego - zobaczymy ile wart jak UKA go dostanie...

ja kupilem kilka glosniczkow do samochodu po okazyjnej cenie. np vify A16WG + neosymowe XT25 za polowe ceny lub DLSa W312B za 1/6ceny rynkowej :P

Skomentuj

a w jakim autku ci to gra?

Skomentuj

lezy w domu ;]
                                      niedlugo wyladuje w kolegi 205-tce ale jak narazie niema kasy na prace nad wnetrzem

Skomentuj

jakiej przypadłosci??
                                        m.in skłonność do palenia się ;]

Skomentuj

Czaruję...
                                        X