Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

prosze o porade:)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

prosze o porade:)

witam.mam zamiar kupic wzmacniacz CP1502 i do tego glosnik sonic 12. z tego co sie doczytalem to wzmacniacz ma ogolnie dobra opinie i jest przez was czesto polecany.ale czy bedzie gral z sonic 12?? znalazlem z jednym poscie opinie ze jest za slaby .czy to prawda??kolejne moje pytanie dotyczy skrzyni.z tego co wyczytalem to sonic najlepiej gra w 60 litrowym bass reflexie.wymiary juz mam.ale chcialbym sie zapytac o crednice rurki?jaka polecacie? i jeszcze jedno pytanie.o co chodzi ze strojeniem skrzyni na Hz?? nie rozumiem tego.jak to sie robi??z gory dziekuje za odpowiedzi.pozdro.

http://diyaudio.pl/portal.php
    przeczytaj arty po prawej stronie - odpowiedzą one na większość Twoich pytań.

Skomentuj

no dobrze.o skrzyni juz wiem wszystko:)dzieki. ale dalej nie wiem nic o glosniku i o wzmaku??moze ktos by sie podzielil swoimi wiadomosciami??

Skomentuj

zajzyj do dzialu wlasnych konstrukcji - tam jeden z forumowiczow zrobil identyczny zestaw

Zamieszczone przez alex24
        mam zamiar kupic wzmacniacz CP1502
        jezeli chcesz kupic tanio to odezwij sie do irka, ostatnio mial po 390zl z wysylka :wink:

Skomentuj

alex24 chyba właśnie czytał post Wojtka ale nie doczytał do końca :wink:

Skomentuj

a jaka skrzynie polecacie do sonica 12?? producent poleca 60 L w BR. rozmawialem z "profesjonalista" z hurtowni CP i powiedzial ze najlepiej smiga w zamknietej 30 L. co Wy na to??moze dodam ze slucam techno i hip-hopu i lubie gleboki bas

Skomentuj

slucam techno i hip-hopu i lubie gleboki bas
              no to napewno odpada
              zamknietej 30 L
              czyli
              producent poleca 60 L w BR

Skomentuj

ja bym zrobił dwie budy i sprawdził co mi bardziej pasuje :P

Skomentuj

A CP1502 za słaby do sonica.

Skomentuj

Zamieszczone przez pemo2
                    A CP1502 za słaby do sonica.
                    zagrac zagra ale poprostu nie pokaze pelni swoich mozliwosci

Skomentuj

Czaruję...
                    X