Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

VW Passat B4 jakie głośniki i gdzie?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

VW Passat B4 jakie głośniki i gdzie?

Witam. Posiadam VW Passata B4 w sedanie. Moje pytanie to takie gdzie i jakie (rozmiary) głośników posiada to auto seryjnie? Z tego co zauważyłem jest tam 6 głośników - na podszybiu, w drzwiach przednich i drzwiach tylnich (rozmiarów niestety nie znam). Może ktoś wie coś na ten temat?? Prosze o pomoc. Pozdrawiam.

Ile kasy to podstawa jakie radio jak muzyka podaj troszke wiecej danych czego oczekujesz i postaramy ie cos doradzic :)

Skomentuj

na podszybiu-10cm
      w drzwiach 16cm

czym chcesz to napędzać :?:

Skomentuj

Nie wymagam niewiadomo czego, poprostu żeby dobrze grało. Tak jak gra oryginalnie w nowych samochodach czyli normalny fajny basik:-) I chcem tylko zapełnic oryginalne miejsca (1x10mm i 2x160/165mm). Radio mam JVC 4x50 CD/MP3 modelu dokładnie nie pamietam. Pozdrawiam.

Skomentuj

Zamieszczone przez filiposlupsk
          Nie wymagam niewiadomo czego, poprostu żeby dobrze grało. Tak jak gra oryginalnie w nowych samochodach czyli normalny fajny basik:-)
          w nowym passacie jest dynaudio :lol:

Skomentuj

ta i isophon...

tez mam passata :mrgreen:

proponuje zestaw hertz dsk - ale poczekaj do polowy listopada na nowa serie, na pewno bedzie drozsza, ale i ulepszona.
            w drzwi tylne koaksjalne albo same wooferki do dopelnienia przedniego systemu.
            pytanie czy bedzie wzmacniacz? bo jesli bedzie to PowerBass zagra z mieskiem :wink:
            dobrze jest w passacie wytlumic drzwi conajmniej mata miekka app - unikaj polimerowych - to szajs... ewentualnie hertz esk 163 co jest drozsze, montujesz sredniotonowy 100mm w desce, wooferki w drzwi, tweeter w trojkaty od lusterek - sa w zestawie mocowania, tylko dziurki wiercic. Ale.. poczekaj na nowa serie, warto. moge tez polecic zestaw u-dimension element, ale sa to spokojne glosniki i nie graja efekciarsko jak hertz czy powerbass.

Skomentuj

Czaruję...
            X