Jak w temacie. Co wy byście wybrały. Radyjko do auta ojca
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
JVC KD-G331czy Pioneer DEH-2920MP
Collapse
X
-
Już wybrałem.Będzie pionek. Kumpel kupił JVC i w rzeczywistości faktycznie wygląda trochę nijak. Tylko czy ten pioneer ma możliwość wyłączenia wzmacniacza :?:
Jeszcze jedno pytanko odnośnie tematu. Radio będzie w passacie B3 kombi. Muszę zakupić jakieś głośniki 10cm na podszybie (brak miejsc z drzwiach a nie chcę się bawić)+ jakieś tweeterki do tego. Co polecacie.ale raczej budżetowo do max 150zł.
I jeszcze jedno. Do bagażnika bym zrobił "małego" suba podłączonego bezpośrednio do radyjka (przynajmniej narazie. Co polecacie :?:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez krzyhoo9Tylko czy ten pioneer ma możliwość wyłączenia wzmacniacza
Zamieszczone przez krzyhoo9I jeszcze jedno. Do bagażnika bym zrobił "małego" suba podłączonego bezpośrednio do radyjka (przynajmniej narazie. Co polecacie
z ciekawosci wsadzilismy to z kolega do samochodu... i tak tam zostal na pare lat. pod samym radiem gra naprawde wystarczajaco
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.krzyhoo9 napisał/a:
Tylko czy ten pioneer ma możliwość wyłączenia wzmacniacza
chodzi o sterowanie "antena"??
ten subik tonsila całkiem przyzwoity ale aukcja się kończy, a od razy nie mam zamiaru zakupować czegoś takiego. Myślałem raczej sklepać coś sam.Chyba że trafi się jeszcze taka okazja jak będzie sianko
ps. po jaki ciul on ma 4 terminale :?:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez krzyhoo9chodzi mi raczej o coś w rodzaju sub off z menu radia
Zamieszczone przez krzyhoo9Myślałem raczej sklepać coś sam
Zamieszczone przez krzyhoo9Chyba że trafi się jeszcze taka okazja jak będzie sianko
Zamieszczone przez krzyhoo9ps. po jaki ciul on ma 4 terminale
a swoja droga to ciekaw jestem jakim cudem ten sub ma 2x60W skoro tam siedza 40W glosniki :P
Skomentuj
-
Pioneer ma wyjscie antena - czyli po wlaczeniu radia wlacza sie wzmacniacz. Mialem ten model. Jesli chcesz manualnie wlaczac wzmacniacz pozostaje Ci wplesc wlacznik miedzy radiem a wzmakiem na kablu remote - niebieski.
[ Dodano: 2007-11-07, 22:07 ]
wybralbym pioneera. Nie kupilbym zadnego JVC
[ Dodano: 2007-11-07, 22:12 ]
http://allegro.pl/item265431660_phas...war_odss_.html
http://allegro.pl/item266243332_phas..._n_o_w_e_.html
Skomentuj
-
tak podejrzewałem z tym restemale za zimno na dworze, zeby isc sprawdzic :)
a myslisz, ze jakby dostal zwarcie na ktoryms glosniku, to by takie byly obiawy???
(wyswietlacz wszystko wyswietla, wszystkie funkcje dzialaja poprawnie, przelacza między radio/cd, slychac jak CD mieli plytke, ale w glosnikach kompletna cisza - nawet przy przyglosnieniu na max nie slychac ani pierdniecia, ani szumu z glosnikow)
aaaa... i wg "mojej kochanie" - ten feler sie juz kiedys pojawil, ale krotkotrwale - tzn , raz sie jej juz to zdarzylo i samo przeszlo na drugi dzien, a tym razem jest klops calkowity, umarł w butach , zimny trup i nie dycha !!!
Skomentuj
Skomentuj