Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Astra I,poważne podejście do audio

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tak w sumie można zgłupieć od opini,jednemu to drugiemu tamto.I chyba pójdę swoją standartową drogą,skuteczny głosnik na środku,czyste brzmienie,dobra dynamika,mam już swój typ,podeprę go solidną wysokotonówką na górze o w miarę niskim rezonansie,tak na wszelki wypadek.Dołem zajmie się chyba mój ulubieniec ale w osobnej skrzyni (bądź w dwóch),bo inaczej ciężko by było.Choć nie wymieniłem przetworników celowo wiem że będzie piekielnie szybko,a o to mi biega,średnica powinna wypaść niemal wzorcowo,zgranie reszty to pikuś.

Skomentuj

Pomyśl może na Beymą

Skomentuj

Pomyśl może na Beymą
        Pomyślałem nad czymś co nikomu by do głowy nie wpadło,bo wystarczy krzyknąć instalka za grubą kasę aby wyłączyć myślenie ogółu.Bez obrazy Panowie bo nie o to chodzi,nie potrzebuję nazw,marek,potrzebuję brzmienia.I o to ma koncepcja:

Tani arx tesli,często proponowany na średniaka,i slusznie bo przy dobrym traktowaniu spełnia swe zadanie wzorowo wycinając dużo droższą konkurencję.Pomijając jego wzloty i upadki da się go ładnie okiełznać tak aby sensownie połączyć z solidną górą (najprawdopodobniej będzie to vifa) jak i uzupełnić kulturalnym dołem,tu akurat po za mds-em intertechnika nie mam pomysłu,noo...może coś z PB na 6,5 cala.
        Owszem,zaraz podniosą się głosy na temat spl-u.Oki,ale dla mnie jest to mało istotne,szukam brzmienia a nie natężenia.

Skomentuj

byłem pewien że tak czy inaczej wrzucisz tam ARZeta i widać nie bardzo sie pomyliłem :)

Jeśli średniak to może coś bardziej w rozmiarze 5' niż 6.5' ?

Skomentuj

umberto, brawo. zabuduj to ladnie zeby niebylo widac jakie glosniki zastosowales i na zawody. zaloze sie ze wysoko zajdziesz

Skomentuj

Szukasz brzmienia a patrzysz na parametry?:)
              Jeszcze nie koniec instalki juz garnki na zawodach rozdajecie:)
              umberto jesli miales kontakt z tymi glosnikami dobrze zestrojonymi to kombinuj:) moze bedzie okazja sie kiedys spotkac i posluchac:)

Skomentuj

chodziło mi o "wykop" i szybkość na basie. Na mój gust beyma (power) lepiej to robi od mds`a. on jest hmm... za grzeczny

Skomentuj

Czaruję...
                X