Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośnik do ciśnienia.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Głośnik do ciśnienia.

Siema!
    Kuzyn ostatnio zaczoł interesować się db dragiem.Ma do dyspozycji audi A6 może je oczywiście zabudować!I takie pyatnie jakie 2 głośniki do takiego średniego ciśnienia w aucie żeby przynajmniej się lusterka troszke ruszały :grin: głośniki mają być dość tanie i oczywiście 4ohm.podro!

dosc tanie czyli jakos 500$ sztuka jak rozumiem?
    nie lubie takich postow w ktorych nie podaje sie zadnych info. . . ile cali, jaki piec, kombi/sedan....

Zamieszczone przez bass
    przynajmniej się lusterka troszke ruszały
    wioska...

[ Dodano: 2008-01-12, 18:15 ]
    ps. nie ten dzial

Skomentuj

mIKI, piec kolega ma w podbisie :lol:
      To nie lepiej zainstalować małe silniczki do lusterek, będzie taniej i efekt lepszy :P

Skomentuj

DO ruszania lusterek wystarczy chodzby 27/150...

Skomentuj

A6 i stx?Czy to nie pomyłka?Magma,a najlepiej dwie.I do tego konkret piec z uczciwą instalacją,ruszy wszystko,nie tylko lusterka.Ale to troszkę kosztuje.

Skomentuj

magma to koszt ok 1200zł za jedną używkę
            jeżeli to ma być tanio to alphard yakuza ale to tylko do wolnej muzy

Skomentuj

albo dB drag, albo tanio....

Skomentuj

Zamieszczone przez bass
                żeby przynajmniej się lusterka troszke ruszały
                na AP juz lataly... :lol:
                a moze sonic??

Skomentuj

Polecam Boschmann ALX 122SP już od jednej sztuki ci się będzie trzonsło :-) A jak dwa wciśniesz to będzie DBdrag na całą okolice :-)

Skomentuj

Też się zastanawiałem nad tymi boschmanami tanie i dobre :smile:

Skomentuj

tylko trzeba to mieć czym napędzić.

Skomentuj

Spoko napęd jest napędem jest orion D5000 może nawet za mocny na te głośniczki :cool:

Skomentuj

stac go na oriona d5000 a nie stac na lepsze glosniki przecie to profanacja

Skomentuj

Chodzi oto że swoją całą kase stracił na oriona i na głośniki mu dużo niezostało.

Skomentuj

to niech sobie kupi yakuzze, ale i tak wolal bym sonicka. ma jeszcze np mivoca duzo jest tychpompek. Kewstia kasy

Skomentuj

ja też byłbym bardziej przekonany do sonica 15 sam widziałem co ten głośnik robił u sylwka staszka w golfie a napendzały go dwa boschmanny PCH - 990 ATX na tesco tunig zlot łódź zajoł pierwsze miejsce w db dragu i to mnie przekonało

Skomentuj

Nie chce zakładać nowego tematu więc tu się podkleje. Autko passat B3 kombi, napęd, 1502. fundusze 250zł. jaki głośnik żeby zrobić z nim niezłe zamieszanie (wstrząsy lusterek mile widziane lecz bez montowania w nich silniczków :wink: ). Myślałem o kwadracie ravelanda bo mogę go mieć ale czy będzie efekt... Pawel, UKA wy coś na jego temat wiecie...

Skomentuj

kwadraciak byl bardzo fajny i podobal mi sie. potrafil ladnie poruszyc powietrzem nawet u UKAsza w pokoju (a on jest dosc spory) wiec w samochodzie ladna zadyme zrobi. no i co jest bardzo wazne wcale nie mulil
                                    przejzalem na szybkiego allegro i w tej cenie zainteresowalbym sie tymi
                                    http://www.allegro.pl/item301086200_...y_polecam.html
                                    http://www.allegro.pl/item300374534_..._34cm_bcm.html
                                    http://www.allegro.pl/item300202644_...y_highend.html
                                    http://www.allegro.pl/item303074649_...per_cena_.html

w pierwszej kolejnosci bym bral mivoca pozniej MDSa, kwadraciaka ravelanda i pozniej reszta...

Skomentuj

DAX raczej odpada (jak kwadrat to raveland sprawdzony). Że powiesz mivoc byłem pewien na 100% do z UKA bardzo go chwalicie.Ax1212 by mnie nawet bardzo interesował ale jak myślisz ten lut nie będzie niczemu wadził ? w jakie skrzynie przeważnie się go pakuje?

Skomentuj

jezeli jest dobrze naprawiony to bedzie OK
                                        nieznam AXXa wiec musisz poszukac jaka mu obudowe najlepiej dac.
                                        do kwadraciaka optymalnie ok 35 litrow

Skomentuj

Czaruję...
                                        X