Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wybór radia

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wybór radia

Witam.

Chce kupić radio do samochodu. Nie ma to być początek jakiegos super zestawu audio po prostu w samochodzie który bede miał za pare dni nie ma w ogole radia i mam do was pytanie. Chce kupić używane radio do 150 zł czy w tej cenie jest coś konkretnego co moglibyście polecić ? Czy po prostu w tej cenie wszystko zagra tak samo.
    Radio musi być z CD (nie musi byc mp3) dobrze by było gdyby tuner miał RDS. i oczywiście musi być ze zdejmowanym panelem.

weź przestań :| Dołóż parę dyszek i kup sobie nowe, JVC z mp3 kosztuje chyba 220zł na allegro, nowe z 2 letnią gwarą.

Skomentuj

takero ma rację uzbieraj kilka dyszek kup sobie nawet nowe radio np. http://www.allegro.pl/item303752164_...w24_od_ss.html
      takiego pionka na takie radio masz gwarancję że nie rozleci ci się po tygodniu słuchania muzy bo jest nowe !!! :lol:

Skomentuj

dokładasz 9 dyszek i masz:
        http://www.allegro.pl/item305995897_...ja_od_ss_.html

Skomentuj

tylko koniecznie czarne :)

Skomentuj

a bez dokłądania kasy możecie cos polecić ?

Skomentuj

nie :wink:

Skomentuj

uzywane alpiny albo kenwoody predzej w tej cenie, bez mp3...

Skomentuj

zajechane, sprowadzane z zachodnich szrotów :)
                  Niestety taka jest prawda.
                  Zresztą jeśli miałbym wybierać między paruletnim padłem , a nowym radiem za parę dych więcej to nie zastanawiałbym się długo...

Skomentuj

jakby kupic od znajomego... znam paru co maja kupe lat kenwoody i alpiny, bez mp3 i poza tym, ze czasami skoczy na dziurach to wszystko tip top... takze roznie bywa, no ale nowe to nowe... Tez bym nie kupil uzywki raczej, dzisiaj pelno oszustow...

Skomentuj

Czaruję...
                    X