Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomoc w doborze głośników- Merecedes 190

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wie ktos moze gdzie mozna taka siatke kupic??

w.l.o, no i sam sobie wszystko znalazles. teraz juz wiesz jak to zrobic no to tylko zbieraj kase i moze w tym czasie zapolujesz na jakies okazje.
    co do montazu tweeterwo to ja jestem za uzyciem oryginanej maskownicy z odszybia do zrobienia zabudowy.
    ustawiasz glosnik jak najbardziej optymalnie na tej maskownicy i zabudowujesz go albo szpachlowka albo zywica. dlatego maskownice poniewaz latwo ja wymienic na fabryczna w razie jakbys mial sprzedac samochod

Skomentuj

Pawel S. no wcale tak wszystkiego nie czaje, nie jestem jakiś lewo ręczny ale po prostu nie wiem , nie wyobrażam sobie tego. Musiałbym zobaczyć jak ktoś to wykonuje... kurcze cienko to widze...
      Wygłuszenie, już wszystko wiem ,poczytałem i wiem ocb... a te pierscienie do blachy pozniej jakoś je łączyć i jeszcze wykonczeniowka...może ktoś chce się podjąć?
      Co do wysokich to oczywiście, że oryginalna maskownica :mrgreen: tu nie będzie problemów :razz:

Skomentuj

Pawel S. podobna blache maja maskownice glosnikow hertz, mozna kupic nowki na allegro czasem po 10-20zl za 2 szt. 16cm. Poza tym sklepy tuningowe nieraz maja takie plastry miodu.

[ Dodano: 2008-02-07, 23:29 ]
        sam kupilem takie maskownice :grin: najlepsza rzecz z hertza to te maskownice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez w.l.o
          może ktoś chce się podjąć?
          JA :mrgreen: ale szkoda ze tak daleko :/

Zamieszczone przez perfectblossom
          Poza tym sklepy tuningowe nieraz maja takie plastry miodu.
          bylem w sklepach "żelaznych" i niemieli

[ Dodano: 2008-02-07, 23:41 ]
          Pawel S. podobna blache maja maskownice glosnikow hertz
          to nie to samo :| w tych nowych wysokotonowkach to tak. ale w wooferach niebardzo

Skomentuj

http://allegro.pl/item291343180_mask...rzow_wlkp.html

http://allegro.pl/item302343238_mask...5mm_hertz.html

plaster miodu jak byk, z moimi focalami zajebista prezencja byla :cool:

[ Dodano: 2008-02-07, 23:59 ]
            o te mi chodzilo maskownice.

a w sklepach z gwozdziami nie znajdziesz. Lec do sklepow z MEGA LAMPAMI LEXUS LOOK i SPOJLERAMI na klapy sedesowe, tam maja takie blaszki. Przynajmniej w mojej okolicy mieli jak szukalem blaszki na zabudowe.

[ Dodano: 2008-02-08, 00:00 ]
            te herzowe to nie to samo, mniejsze oczko, ale cena niska, a jakosc dobra.

[ Dodano: 2008-02-08, 02:37 ]
            kup morele, maja taki plaster w maskownicach

Skomentuj

plaster miodu jak byk, z moimi focalami zajebista prezencja byla
              :shock: zwracam honor - beda maskownice a'la SS :twisted:

w sklepach z gwozdziami nie znajdziesz. Lec do sklepow z MEGA LAMPAMI LEXUS LOOK i SPOJLERAMI
              bylem w sklepie z metalami kolorowymi i stala - mieli rozne ale akurat hexow niemieli skad zamowic

kup morele, maja taki plaster w maskownicach
              troche malo oplacalne :P

Skomentuj

czemu, morel fajny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Skomentuj

no ale u mnie w domu juz vify leza...

Skomentuj

Ztych 6x9 to słyszałem fajne u kuzyna z pożadnym basem to były z firmy LANZAR. Miał właśnie 2 w tylniej półce a półka była z pleksi

Skomentuj

piekny rezonans musial byc...

Skomentuj

Oj dobra wsztrymuje sraczke i czekam aż bede mogl zrobic dobre audio, wsadze 2x16cm w drzwi jakiś wzmak i będzie gralo, thx za wszystkie odpowiedzi :)

Skomentuj

Czaruję...
                        X