Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie głośniki i wzmacniacz?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakie głośniki i wzmacniacz?

Czy mógłby mi ktoś pomóc?
    Chciałbym zrobić sobie w samochodzie 2 porządne skrzynie basowe tak aby było bardzo dużo basu najlepiej tak, że aż dach by się odginał. Samochód to opel omega kombi. No i oczywiście jaki wzmacniacz czterokanałowy byście polecili?
    Na wzmacniacz mam przeznaczone 1000zł
    Na głośniki 800zł
    Czekam na wasze propozycje.

czyli nie szukasz muzyki tylko łomotu żeby cię laski 3 ulice dalej słyszały...
    2x alphard yakuza + 2x 1052. Jeszcze zbiegnie ci na jakieś tanie kondensatory

Skomentuj

fuj, lepiej carpowera 15 i napęd w postaci buszmenta atx ...

Skomentuj

zapomniałem o sonic'u :oops:

Skomentuj

no dobra - sub jest - sonic 12 lub 15 + wzmacniacz
          a co z przodem?? czyzby fabryczne?? ;>

Skomentuj

przód jest już w miarę zrobiony tylko wymieniam stare skrzynie basowe na coś lepszego:P
            ale jak się zorientowałem w cenach przetworników które podaliście to aż mi ciśnienie podskoczyło:P aż taką gotówką nie dysponuje:( fakt głośniki bardzo fajne ale za drogie jak dla mnie
            byłbym wdzięczny gdybyście mi doradzili jakiś zestaw 2 przetworników do 800zł oraz wzmacniacz który dałby radę to wszystko za sobą pociągnąć do 1000zł
            wasze propozycje są oczywiście kuszące ale no cóż siła wyższa
            Szef na pewno nie da mi podwyżki:P:(

Skomentuj

Zamieszczone przez Młody
              byłbym wdzięczny gdybyście mi doradzili jakiś zestaw 2 przetworników do 800zł
              czlowieku - przeciez jeden sonic deformuje samochod!!
              na jednym sonicu 15 ludzie wygrywaja zawody dbDrag. czyli taka 12 bedzie w sam raz "na codzien" :P

a wzmacniacz ma byc w koncu 4 kanalowy czy na suba + przod osobne??

Skomentuj

Na przód już mam osobny wzmacniacz chodzi tylko o wzmacniacz do suba.
                a czy uważasz że ten głośnik jest lepszy od tych dwóch głośników grających razem?
                Chodzi mi o tego sonica kontra 2infinity?zamieszczam poniżej link do nich: http://allegro.pl/item312854446_infi...ka_bonusy.html

Skomentuj

Zamieszczone przez Młody
                  czy uważasz że ten głośnik jest lepszy od tych dwóch głośników grających razem?
                  musisz tutaj rozroznic pojecie jakosci od ilosci czyli poprostu cisnienia.
                  sonic jest glosnikiem konstrukcyjnie przygotowanym do wytwarzania wysokiego cisnienia w samochodzie. a te infinity to poprosyu tanie subwoofey do grania

Skomentuj

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1265785

i masz wszystko czego ci trzeba

Skomentuj

i dosc tanio

Skomentuj

ok
                        Dzięki wielkie za pomoc
                        Daliście mi dużo do myślenia i raczej zdecyduję się na tego sonica:)

Skomentuj

no to teraz zacznij zbierac na nowy samochod bo po roku bude ci zdeformuje :twisted:

Skomentuj

mam taką nadzieję:P

Skomentuj

człowieku masz tu aukcje http://www.allegro.pl/item315552462_...gwarancja.html
                              http://www.allegro.pl/item315551953_...a_wysylka.html
                              myślę że spokojnie zmieścisz sie w 1800 zł basu ci na pewno nie zabraknie a po co pakować jakieś dwie 12'' jak można kupić taniej sonica i wzmak który napewno da sobie z nim rade

[ Dodano: 2008-02-19, 09:50 ]
                              widzę że ktoś już polecił ci ten sprzęt jeśli to kupisz to będzie bardzo dobry wybór

Skomentuj

Czaruję...
                              X