Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

cp 1502 padł... odsyłaliście na gwarancji?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

cp 1502 padł... odsyłaliście na gwarancji?

Więc tak.. pisałem kiedyś o tym,że się włączało mi 'protect' a po włączeniu ponownym wszystko było ok. Niedawno w aucie słuchałem sobie muzy, wjechałem do garażu i do domku. Następnego dnia wsiadam, chcę włączyć wzmacniacz, a tu lipa.. nic.. bezpieczniki spalone... Odłączyłem instalację- sprawdziłem całą- wszystko ok- bezpiecznik przy aku cały. Włożyłem Dwa nowe bezpieczniki, podłączam aku i dymek... nie wiem co jest grane, na szczęście mam gwarancję... myślę że przyjmą... wzmak był ustawiony ponizej połowy mocy, bo z przodu mam cieńkie głośniki i mi pierdzą:) Kable na bank ok... odsyłał ktoś na gwarcancji sprzęt carpower?

coraz czesciej slysze o awaryjnosci tego wzmacnaicza z byle powodu. chyba maja sporo partie wadliwego sprzetu...
    kolega odsylal na gwarancje i mu bez problemu uznali
    pogadaj z irkiem

Skomentuj

wyjąłem wzmaka z auta... coś w nim lata, a nie latało :smile: śmierdzi z niego strasznie... wysyłam na gwarancji...

Skomentuj

szczerze mówiąc to nieco głupie pytanie - skoro wzmak jest na gwarancji to zamiast zakładać temat powinieneś czym prędzej go na pocztę nieść :)

Skomentuj

Pytanie zadałem dlatego, że może ktoś miał problemy z serwisem i ma jakieś cenne rady, by problemów uniknąć...

Skomentuj

Tak jak zawsze - najpierw kontaktujesz się z serwisem by ustalić dokładnie warunki nadania paczki itd, a potem wysyłasz i się nie martwisz :)

Skomentuj

Czaruję...
            X