Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jaki woofer do wzmacniacza JBL GTQ190 ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jaki woofer do wzmacniacza JBL GTQ190 ?

witam :)
    kiedys pisalem, o moim planie Yariskowego CA.
    Plany oczywiscie ulegly zmianie, wpadl mi w lapki (za grosze) wzmacniaczyk JBL GTQ190
    http://apsdc.com/JBL%20amplifier%20%20GTQ%20190.htm

Na przodzie mam separawonay zestawik Helixa HXS135MKII.

Drzwi wytlumione, gra to calkiem przyjemnie, ale chcialbym dolozyc jeszcze jakis subik w wersji mini (z racji slabego wzmacniacza i braku mozliwosci zabudowy w bagazniku)
    Subik moze miec maxymalny litraz ok 10-11L, wtedy bezpiecznie zmiesci sie pod siedzeniem, Niestety czesto w Yarisku skladam kanape i uzywam auta jako micro-vana, wiec pakowanie suba do bagaznika odpada.
    I tu mam pytanko : jaki glosnik byscie polecili do takiego mini-sub, pod w/w wzmacniacz ?

- Myslalem na Intertechnikiem MDS08 w zamknietej - mocno wytlumionej obudowie 11l Czy nie za mala obudowa? Czy nie za slaby wzmacniacz?

- Ewentualnie SUBIK igoda na arn150/03/04 w pasmowoprzepustowej
    Subik IGODa - akurat ten glosniczek mam luzem na stanie, pozostaje tylko zlozyc obudowe.

Macie moze jakies inne propozycje ?

Zamiast arna wolałbym MDSa 06...Dla 08 możę być już zbyt mały litraż, ale spróbować można.

Skomentuj

Zamieszczone przez seegi
      Myslalem na Intertechnikiem MDS08 w zamknietej - mocno wytlumionej obudowie 11l Czy nie za mala obudowa? Czy nie za slaby wzmacniacz?
      wg mnie wzmacniacz bedzie mial ok 80W w mostku co powinno wystarczyc ale niewiem jak bedzie w praktyce
      niech UKA swoja 15 litrowa skrzynie wypcha czyms i napisze ci jak to sie sprawuje
      Zamieszczone przez seegi
      Ewentualnie SUBIK igoda na arn150/03/04 w pasmowoprzepustowej
      jako uzupelnienie pasma moze byc

Skomentuj

Czaruję...
      X