Hejka,
jestem na etapie projektowania CA do mojego Volvo 740.
Ostatnio kupilem alpine 7915m i jestem zakochany w jej naturalnym brzmieniu.
Chcialbym zrobic CA na klockach pasujacych do tego sterownika.
Obecnie moje CA wyglada nastepujaco:
- Alpinka 7915m
- jakis starszy Blaupunkt 4x35
- PB S5C
W powyzszym zestawie nie odpowiada mi zbytnio wyeksponowana gora, ale z tego co czytalem jest to wada PB.
Jaki wzmacniacz sugerujecie do powyzszego zestawiu? Myslalem o Alpinie V12, jakims starszym SoundStream, czyms co bedzie pasowalo brzmieniowo do sterownika.... Budzet powiedzmy do 800zł - używka
To samo tyczy sie zestawu przedniego. Chciałbym cos najbardziej naturalnego i czystego w brzmieniu. Cena do 800zł.
Sub. Ten element jest jedna wielka zagadka dla mnie. Nie mam zadnego doswiadczenia w tej materii. W bagazniku moge zagospodarowac jakies 30l na skrzynie.
Dziekuje za wszystkie sugestie...
jestem na etapie projektowania CA do mojego Volvo 740.
Ostatnio kupilem alpine 7915m i jestem zakochany w jej naturalnym brzmieniu.
Chcialbym zrobic CA na klockach pasujacych do tego sterownika.
Obecnie moje CA wyglada nastepujaco:
- Alpinka 7915m
- jakis starszy Blaupunkt 4x35
- PB S5C
W powyzszym zestawie nie odpowiada mi zbytnio wyeksponowana gora, ale z tego co czytalem jest to wada PB.
Jaki wzmacniacz sugerujecie do powyzszego zestawiu? Myslalem o Alpinie V12, jakims starszym SoundStream, czyms co bedzie pasowalo brzmieniowo do sterownika.... Budzet powiedzmy do 800zł - używka
To samo tyczy sie zestawu przedniego. Chciałbym cos najbardziej naturalnego i czystego w brzmieniu. Cena do 800zł.
Sub. Ten element jest jedna wielka zagadka dla mnie. Nie mam zadnego doswiadczenia w tej materii. W bagazniku moge zagospodarowac jakies 30l na skrzynie.
Dziekuje za wszystkie sugestie...
Skomentuj