napewno nie to...
No chyba że chcesz mieć kolorowe membrany i typ podobne...
Ja bym tam wsadził Arny 116, dużo lepiej zagrają od wszystkiego o czym tu mowa, do tego jakieś wysokie nie najgorsze i możę być ciekawie.
Może visatony cp13 ?
kolorki mi niepotrzebne bo i tak bede zakryte:)pozatym myslalem ze to bedzie dobry zestaw bo przez forum przewinely sie nazwy tych firm.
szukalem na allegro i tych arnow ani visatonow nie znalazlem :/
Zamieszczone przez Pawel S.
nawet ich nie sluchajac moge sie zgodzic. tylko teraz pytanie o tweeterka do nich. jezeli budzet to te 200zl to moznaby pomyslec nad jakimis neodymowymi vifami lub peerlessami
nie moge ich nigdzie znalesc tzn na allegro:/
BTW
Zamieszczone przez Pawel S.
testowalem glosniki GZ
tzn kogo bo jeszcze za bardzo nie mam wszystkich nazw CA opanowanych :)
obawiam sie ze te glosniki sa za duze i za wysokie :/
jakos mnie najbardziej ten zestaw sinuslina kreci,ale nie wiem czy jest wart swojej ceny,choc na takie wygladaja.
tak mysle jeszcze nad infinity 4022i ale one juz kosztuja ok 200zl;/ troche duzo
najgorzej to martwi mnie ta wysokosc:/ 53mm to duzo i mam obawy ze nie zamkne pozniej maskownicy :/ pozatym widze ze dopiero od 100Hz lapia te glosniki.
wiec jak? 100 od 116 roznie sie tylko montażem czy cewka tez?
no pomysle nad tym zestawem.rozumiem ze bede jeszcze potrzebowac jakies zwrotnicy?
a jesli nie zdecydowalbym sie na ten zestaw to jest cos innego "gotowego" ? np helix db 4.1,infinity 4022,blaupunkt gtx 402,sinuslive sl100?
no chyba musi byc co ciekawego,nie wierze ze nic nie ma :P oczywiscie za jakies ludzie pieniadze :E
rozumiem ze skoro podales ceny gwizdkow w euro to ciezko bedzie je dorwac w PL?
bo 15 euro to ok 50zl.
jak bys zamawial dla olegi to moglbys kupic odrazu jeszcze 1 komplet a potem wystawic na allegro razem ze zwrotnica.bo arny to juz moge sobie sam zamowic.
co do gotowych zestawow to ciezko ich posluchac bo nie wiem czy znajde sklep gdzie sa wszystkie wystawione,albo przynajmniej czesc :/
Skomentuj