Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

6cali do nubiry I

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

6cali do nubiry I

Witam szanownych kolegów forumowiczów.
    Czy może ktoś z Was miał do czynienia z montażem 16cm glosnikow na przod do nubiry I?? NA razie zimno więc nic nie robię ale głośniczki mamw domku już i właśnie usłyszałem, że będę miał problem. Może mi ktoś to potwierdzić, bądź zaprzeczyć ??? :)
    Pozdrawiam

na poczatek proponuje poszukac forum Daewoo - tam napewno ktos juz cos o tym pisal

Skomentuj

Wiara Twa w człowieka jest zaiste wielka :))
      Szukałem, znalazłem i... nic. Jedni piszą to inni sio. Dlatego zadałem pytanie tu. Jest nas tu nieporównanie więcej i bez obrazy dla użytkowników Daewoo (w końcu sam nim jestem LOL) poziom tamtego forum jest "nieco" niższy niż tego. I nie mam na myśli notorycznych błędów ortograficznych..

Skomentuj

Zamieszczone przez dedek77
        poziom tamtego forum jest "nieco" niższy niż tego
        to normalne na kazdym forum motoryzacyjnym - przeciez nie od tego jest
        niestety ja tutaj niepomoge bo jedyna nubira jaka znam nalezy do starszego uzytkownika wiec mi raczej nie pozwoli drzwi rozebrac

Skomentuj

No to będę miał pole do popisu:))
          Boli mnie jedno. jeśli będę zmuszony wysunąć tapicerkę do środka...
          Ne widzę się w roli "tworzyciela" boczków. Estetycznych boczków

Skomentuj

dedek77, kiedyś przypadkiem natknąłem się na takie coś. Może to nie jest jakiś wystrzałowy opis, ale lepsze nic niż nic :)
            < < < < N U B I R A > > > >

Skomentuj

Dzieki wielkie.
              Niestety problem polega na tym, ze II ma zupelnie inaczej rozwiazane umiejscowienie glosnikow...

Skomentuj

Czaruję...
              X