Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Porty Bass refleks firmy DLS

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Porty Bass refleks firmy DLS

witam wszystkich przeszukałem całe forum i nie znalazłem!! gdzie kupic porty bass reflex firmy DLS ? czy ktos zna jakis sklep intenrtowy lub wie gdzie mozna je dostac ?

czemu akurat DLSa ?

Skomentuj

o ile sie nie myle to DLS mial takie gietkie porty... gdzies je widzialem ale niepamietam gdzie
      jezeli chodzi o takie zwykle to na bank nie kupisz

Skomentuj

DLSa ponieważ miałem juz pare skrzyń i bass refleks i bandpass i porty dls najlepiej sie spisywały z obu stron ładnie zaokraglone i wykonczone kiedys taki kolega załatwiał po 110 zł ale siedzi w angli i kontantku z nim nie mam!! ponoc staniały do 50-70 zł

Skomentuj

www.polink.com.pl ;]
          Tam też masz ladne, profilowane br-y :)

[ Dodano: 2008-04-05, 11:24 ]
          i to za 10 x mniejszą kasę

Skomentuj

monacor ma profilowane z obu stron porty - i to tez za sporo mniejsza sume niz te co podales :lol:
            zobacz jeszcze oferte akkusa

Skomentuj

110zł za br? :shock: To chyba jest cały toczony z aluminium!

Skomentuj

Myzop, powiedz, że to zero przez przypadek Ci się napisało...

Skomentuj

a ja kupilem 2 sztuki 75 za 70zl na alledrogo :mrgreen: kto szuka, ten znajdzie.
                  poza tym nie wiem czy czasem HORN tego nie sprzedaje. dodatkowo audio-sklep ma blizniacze ale w podobnej cenie bo kupuje sie pojedynczo rury i zakonczenia

Skomentuj

nie nie przez przypadek takie ceny widziałem co az mi sie słabo zorbiło bo za kawałek plasitku dac tyle to cza miec na naj**** w głowie i pisało cena detaliczna ale widziałem od 50-70 tak tez mi kumpel załatwiał !! macie jakies stornki kontakty gdzie moge kupic tak owe BR

Skomentuj

110zl za port w liczbie sztuk jeden to drogo, nawet biorac pod uwage solidnosc tych portow, tego sie byle czym nie skroci... trzeba pytac po warsztacikach CA czy gdzies nie maja takich zawieruszonych w niskiej cenie, ja kupilem takie wlasnie lezaki. 30za sztuke to mysle calkiem dobra cena

Skomentuj

Czaruję...
                      X