Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co wybrać?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co wybrać?

Jakie z tych głośniczków wybrać bo nie wiem
    HERTZ DSK 165
    Helix Dark Blue 62

Jak dla mnie Hertze mają za ostry Tweter

Skomentuj

hertz ma jedna wielka wade - strasznie ostra wysokotonowke. jezeli niemasz mozliwosci zmiany jej filtracji (nowa zwrotnica) to bierz helixy

Skomentuj

a mogę je zasilić wzamkiem HIFONICS ZXI-4406 ZUES
        czy może znacie coś lepszego w podobnej cenie?

Skomentuj

ha no pewnie, ze helix :)

Skomentuj

Teraz chciałbym kupić jakiś subik ale jaki tu mam kilka propozycji który z nich wybrać ??
            ALPINE SWR-1242D 12"
            INFINITY 12 VQ KAPPA
            JL AUDIO 12W3 12"
            ROCKFORD FOSGATE STAGE 3 P3D412 12"
            MTX Thunder 12" Subwoofer T451204

myślę nad INFINITY wie ktoś może jak on gra
            słucham przeważnie hardcore i hardstyle

Skomentuj

A masz czym napedzic takie suby?
              JL mi nie podchodzi... niedlugo bede testowac 10VQ to dam znac jak sie miewa:)

Skomentuj

Spokojnie chce kupić suba i wzmacniacz od razu do niego

Skomentuj

alpinke ma kolega na miescie - mistrzem szybkosci to on niejest ale w pompowaniu powietrza jest dobry.
                  sluchalem jakiegos starszego 12W3 i wogole mi sie nie podobal
                  a reszty nieznam

Skomentuj

Zamieszczone przez cap
                    Spokojnie chce kupić suba i wzmacniacz od razu do niego
                    To ile kasy na to? na wzmacniacz i na suba?
                    Napisz co chcesz osiagnac, jaki masz samochod itp...
                    Cos tam na przod kupowales.... ale chyba chcesz nawalanki.

Skomentuj

Kasy na razie nic nie mam czekam na wypłatę :mrgreen:
                      ale korci mię INFINITY 12 VQ KAPPA i do tego wzmacniacz tez od infinity

Skomentuj

Matko.. ciezki pacjent.
                        Infinity jak najbardziej, ale pomysl wpierw o odpowiednim zasileniu.
                        Tu by sie przydalo dobre 500rms z odpowiednia stabilnoscia i DF, co moze wyjsc drugie tyle ile glosnik.
                        Przedni system oczywiscie na radiu? bo wzmacniacz na przod to strata kasy...

Skomentuj

INFINITY 1600A

Skomentuj

Moze by tak w koncu odpowiedziec na pytania? a nie tylko rzucac pol slowkami i modelami?
                            No istnieje taki wzmak.. i co z nim? ma te 400rms, ale jakos wzmaki infinity renomy nie trzymaja....

Skomentuj

To ja już nie wiem zmotałeś mie Marcy$ weź daj przykład jakiegoś kompletu ............
                              ja bym dal ewentualnie ALPINE SWR-1242D 12" i wzmacniacz ALPINE MRP-M850
                              a i chce dodać ze subki i wzmacniacze chce sprowadzić ze stanów bo u nas puszcze bankruta

Skomentuj

Widzisz, Twoj 5 post a jeszcze zadnego konkretu nie podales. Nie odpowiedziales na pytanie. Jak tu brac na powaznie te zagadnienie?
                                Dlaczego komplet? myslisz ze glosnik i wzmacniacz innej firmy nie zagra?
                                Dlaczego 12cali? Muzyki sluchasz dynamicznej, wiec do tego predzej 2x10cali a nie 12.
                                W koncu jaka kasa? z USA wbrew pozorom duzo taniej nie musi byc, doliczajac oplaty zwiazane z kupnem.
                                Musza byc nowki? przynajmniej wzmacniacz uzywke mozna by wykombinowac.
                                Zeby nie bylo bez przykladu:
                                http://www.essa.com.pl/oferta/index....d=230&pid=1473
                                albo te 12cali na upartego:
                                http://www.essa.com.pl/oferta/index....d=230&pid=1474
                                Wzmacniacz:
                                http://www.bestsound.pl/index.php?p1...nium-ta2-500tx

Skomentuj

Zróbmy tak Marcy$ pomurz mi tylko wybrać jakiś stamtąd subwoofer jakiej dobrej firmy i tak do 500zl i 25cm jak mówisz a wzmacniacz to sie później poszuka chodzi o to ze mam tam kumpla i on będzie przyjeżdżał to by mi je przywiózł

Skomentuj

Ja Ci dalem dobra propozycje w Polsce. To se poszukaj tego samego tam...
                                    Moze troszke wlasnej inwencji?
                                    Poza tym wg mnie podejscie do sprawy (wpierw glosnik potem wzmak) totalnie bez sensu, to sie wylaczam.
                                    Pozdrawiam

Skomentuj

ALPINE SWR-1042D 10 i wzmacniacz do tego tez Alpine albo taki który będzie dobrze z tym subwooferem grał ?

Skomentuj

A czemu ten? jakiekolwiek wiadmosci czytales o nim? jak gra? jak sie sprawuje?
                                        RE audio ostatnio robi furore unas. Sluchalem SR10 kilka razy, poza tym z tego co wiem 12stki tez daja rade....

Skomentuj

Czaruję...
                                        X