Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz do 200zł i jego "tuning"

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmacniacz do 200zł i jego "tuning"

Witam, pozbyłem się ostatnio SymaSyma, cała kasę wtapiam teraz w remont. Zostało mi 200zł, za które chcę kupić wzmacniacz stereo. Najlepiej żeby dało się go zmodyfikować, mam kilka części które tam bym wstawił. Mianowicie, trafo troche kondów do zasilacza, noi trochę elementów w środku, jakieś stare kondy czy rezy. Chodzi mi o dobrze brzmiący wzmacniacz, mam upodobanie w ciepłym brzmieniu, Fishera bądź Marantza. Znacie jakieś godne polecenia wzmacniacze? Moc coś min. 30W na kanał przy 8, najlepiej jakby 4 ohm obsługiwał. Prosty kolektor też może być. Więc czekam na rady, pozdrowienia :)

w tej cenie, z takimi wymaganiami... moze gainclone? albo poczekaj i zrob uniampa. troche wiecej niz 200pln ale hmm chyba warto?:)

Skomentuj

nie chce nic "robionego" mam zrażę... już przez takie wynalazki jestem trochę w plecy. Chce po prostu cos teraz zmodyfikowac. Aha, nie wspomnialem, wzmaczniacz najlepiej zeby byl tranzystorowy.

[ Dodano: 2008-05-14, 22:35 ]
      Można usunąć.

[ Dodano: 2008-05-20, 01:23 ]
      Jednak nie usuwajcie Wzmacniacz który wybrałem to Fisher CA-9030. Opisze jego modyfikacje, a widzę że będzie co modyfikować. Mam nadzieje że się komuś sprzyda

Skomentuj

Czaruję...
      X