Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmacniacz

Cześć wszystkim. Powiedzcie mi jaki doradzicie kupić wzmacniacz z allegro do 350zl. Jakiś pioneer??? Może Yamaha???? Albo Sony??? Albo co innego??? Żeby w miare był OGÓLNIE dobry i sprawdzony :) Czekam na opinie i nawet oferty z allegro. Pozdrawiam

a może coś więcej napiszesz ?

Skomentuj

Mam te 350zl. Chce kupić jakis dobry wzmacniacz z allegro. Patrzałęm na modele pioneera czy yamahy. ale zdecydowac sie nie moge i szykam rady aby kupic cos dobrego za ta kase. Ma być dobry :)

Skomentuj

-co chcesz nim napędzać ? tzn jakie kolumny.

Skomentuj

To sa jakies budowane kumpla. http://www.allegro.pl/item499928377_...sowy_nowy.html
          z tych głosnikow ma plus glosniki wysokotonowe na kolumnie. CHyba wzmak 100w rms na kanal styknie. Doradzcie mi wy

Skomentuj

daj foto - to po 1 :P
            po 2 - nie wiesz nawet jaka jest ich impedancja ? :|
            po 3 - ciężko doradzić nic nie wiedząc, wróżkami nie jesteśmy.

Skomentuj

Tak jak wyzej napisalem

Skomentuj

o kurcze...
                spodziewalem się że będzie źle, ale żeby aż tak ? :|
                do tego to bym kupił... nic bym nie kupił ,a wręcz przeciwnie - sprzedał to co masz i wtedy rozejrzał się za czymś w miarę użytecznym, bo te tzw kolumny które posiadasz , które zrobił Ci kumpel to wybacz za słownictwo, ale to po prostu kupa...
                Sprzedaj je, dołóż te 350zł i wtedy dasz radę kupić coś normalnego.

Skomentuj

TO nie moje tylko kumpla te pudełka. A tak nawiasem z tych ofert z allegro to np ktory bys radzil wzmak??? Tak jakbys ty mial 350zl i kolumny 100w rms 4ohm.

Skomentuj

Jak miałbym takiego kumpla i byłby on naprawdę moim kumplem to powiedziałbym mu to co wyżej napisałem...
                    A jeśli chce koniecznie, to cokolwiek, byle tanie było, ale może wpierw niech posłucha jakiś normalnych kolumn ?

Skomentuj

No wiec co bys doradzil bo chyba nie doczyales mojego calego posta :)

Skomentuj

Przy 100W to ten glosnik wyorbituje na Jowisza - czy jak to nazwiesz.. mialem kiedys podobny szajs jedna sztuke tez chyba sistek :)... daawno temu haha, membrana jak z kubka po jogurcie a cewka rozcentrowana zaczela ocierac. Daj temu max 50W z bylejakiego wzmaka (roznicy pomiedzy wzmakami na takim czyms nie uswiadczysz), przynajmniej przy tej mocy cewka sie nie spali :)

Skomentuj

DJ Pablo, kup cokolwiek, co będzie się kumplowi podobać. Najlepiej niech na wzmak przeznaczy 200zł, a resztę wyda na coś innego. Przy tej klasie głośników nie będzie różnicy między sony, pioneer, yamaha,...

Skomentuj

Czaruję...
                          X