Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki amplituner za ok 700zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki amplituner za ok 700zł

Witam mój brat planuje zakupić do plazmy 52" Amplituner oraz jakieś głośniki. Na początku będzie to zestaw 2.1. Kolumny już prawie wybrałem z Pawłem S. i mam zamiar jeszcze posłuchać z nim jakiś amplitunerów. Co radzicie w kwocie za nówkę ok 700zł. Moim faworytem jest Yamaha RX-V363 - mogę go zakupić nowego za 674 bez kosztów przesyłki, gdyż dostępny jest w Bydgoszczy, a tam mi jest niedaleko. HDMI to podstawa i najlepiej jakby miało USB. Będzie podłączony bezpośrednio to TV, laptopa oraz do DVD. Amplituner 5.1 z racji tego, że może w przyszłości rozbuduje się system audio do Dolby Surround.
    Dodam, że jak macie jakąś ciekawą ofertę (sami posiadacie w idealnym stanie bądź jest dostępne na allegro, w sklepie) jakieś kolumny podłogowe lub subwoofer to bardzo chętnie bym się z tym zapoznał.
    Prosiłbym o jakieś opinie oraz propozycje.

Z góry dziękuję za pomoc.

Cudny może się rozpiszesz i zaproponujesz coś innego? Bo jestem ciekaw Twojej opinii.

Skomentuj

Zamieszczone przez KIVLOV
      Cudny może się rozpiszesz i zaproponujesz coś innego? Bo jestem ciekaw Twojej opinii.
      No bo co niby ma piernik do wiatraka. W tym przypadku plazma do amplitunera???

Lepiej by było jakbyś napisał w jakim pomieszczeniu to ma grać i co to za kolumny.

Skomentuj

KIVLOV, ja mam do sprzedania zestaw 2.1 na STX18AKX z Vifą DX25 i do tego sub na MDS08z panelem irka, jak coś to wal na priv/GG

Skomentuj

Zamieszczone przez bart210
          No bo co niby ma piernik do wiatraka. W tym przypadku plazma do amplitunera???
          pewnie chodzi o jakość bo to najtańszy ampli yamahy. ale grać będzie lepiej niż kina domowe samsunga czy lg. z drugiej strony do filmów nie trzeba super jakości.
          ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Prawda jest taka że amplitunery z najniższych półek nadają sie tylko żeby do nich jakieś plastikowe pierdziawki podłączyć
            Zgadzam sie z cudnym "co ma piernik do wiatraka"
            powinieneś podać wielkość pokoju i wybrane kolumny

Skomentuj

Jest to salon o powierzchni ok 40-50m2. Głośniki to jeszcze rzecz nieprzesadzona więc jeszcze nie podaje i oczekuję również propozycji.

[ Dodano: 2008-12-10, 09:39 ]
              ONKYO TX-SR506 to amplituner, który dzisiaj został zamówiony.

Skomentuj

Czaruję...
              X