Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz Proson

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmacniacz Proson

Na Alledrogo pojawił się wzmacniacz do subwoofera marki Proson. Firma dosyć znana ale na żywo nie widziałem ani nie słyszałem żadnego z jej produktów. Czy ktoś z szacownych forumowiczów może mi coś powiedzieć o tym producencie? Powiedzcie mi po "wyglądzie" czy warto się w coś takiego pchać:

http://www.allegro.pl/item542254439_...ra_nr_a15.html

Miało by to napędzać MDS10DVC do którego zresztą nie mogę dobrać obudowy, bo mi Winisd wypisuje jakieś bzdury :sad:

Pozdrawiam

Proson 200Watt Wzmacniacz do budowy subwoofera
    Włącza się, dalej nie sprawdzany, stan techniczny nie znany, wizualny jak na foto.

Skoro chcesz kupic wzmacniacz prawdopodobnie uszkodzony to chyba powinienes sie znac na tym co chcesz ew naprawic?

Zamieszczone przez bazookie
    marki Proson. Firma dosyć znana
    To ja piewsze slysze o takiej firmie ale ja sie za bardzo nie znam..

Skomentuj

Zamieszczone przez bazookie
      Miało by to napędzać MDS10DVC do którego zresztą nie mogę dobrać obudowy, bo mi Winisd wypisuje jakieś bzdury :sad:
      poszukaj na forum aplikacji dla tego MDSa.
      Pozatym - łączenie takiego smiecia z DVC10 to świętokractwo...

Skomentuj

hah, Proson - firma dosyć znana:) Określiłem to po ilości informacji zaczerpniętej z neta.
        Thx Panowie za zdzielenie mnie w policzek, bo głośnik miałem zaplanowany inny (z większą ilością projektów) a kupiłem inny i mam problem... Teraz wzmacniacz (zaplanowałem Irkowy 300 W) a rozmyślam o tym Prosonie...
        Trzeba trzymać się planów :mrgreen:

[ Dodano: 2009-02-01, 16:00 ]
        A skoro, takero, wspomniałeś o projektach do MDS10DVC to NIGDZIE nie mogę nic znaleźć. W dziale Akustyka zadałem pytanie dot. właśnie tego przetwornika.

Skomentuj

dobra, kupisz prosona, pewnie grubo ponad 100zł +wysyłka i co dalej ?
          Właczysz do gniazdka - nie działa, trzeba znaleźć kogoś kto znajdzie czas i chęci by to naprawił + 2 razy wysyłka , a nie wiadomo co się skaszaniło nawet...
          Ten wzmak to ma 200w , ale poboru i do tego trafo EI...

Skomentuj

Dlatego trzymam się planów i zapominam o Prosonie. Policzę kaskę na koncie i jak starczy, to piszę do Irka po elektronikę :grin:

Skomentuj

Czaruję...
            X