Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki odtwarzacz cd??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki odtwarzacz cd??

Witam chce dobrac odtwarzacz cd do wzmacniacza yamaha ax-890 i kolumn hd2 akustyka. Nie mam pojecia jaki bo gdzie nie czytam to inne zdania i nie widać konsensusu. Prosze o pomoc maksymalnie chce wydać 400zł. Oczywiści w gre wchodzi sprzęt uzywany Pozdrawiam

Był niedawno na allegro SONY CDP-X222ES. Fajny klocek, podatny na tuning. Za tą kasę szukaj Sony serii ES. Sprawdź sobie tylko czy dostępny jest laser, oraz w jakiej cenie jest.
    Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
    Grado SR125i

Skomentuj

Ja mam Pioneer PD-S701 również podatny na tuning, posiada wyjscie optyczne wiec nie bawił bym sie w tuningowanie tylko złożył albo kupił lampucere albo jakiś DAC i podłaczył pod to, osobiscie nie uzywam CD-ka, chcem sprzedac, ale co jego dzwęku nic nie mam, gra dość dynamicznie, no i podoba mi sie w nim mechanizm obracający plytkę, tzw talerz:)pzdr

Skomentuj

philips CD604 Sony CDP-991 co sądzicie??

[ Dodano: 2009-02-11, 09:36 ]
        A NAD 501 może być??

Skomentuj

Co sądzicie o tym zmodyfikowanym odtwarzaczu:?
          http://www.allegro.pl/item884362291_...ng_non_os.html

Skomentuj

Zamieszczone przez jamess8
            Odłączanie filtrów tzw. NOS jest niebezpieczne dla głośników i wzmacniacza - odradzam.

Skomentuj

Konsola PSX :) Robi furorę. Sprawdź

Skomentuj

Skifanar, ale tylko jakiś określony model :razz:

ja bym sobie nawet kupił i przerobił na sam transport, ale nie mam gdzie dorobić mocowania do płyt żeby zrobić top loaded :cry:

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985
                  Odłączanie filtrów tzw. NOS jest niebezpieczne dla głośników i wzmacniacza - odradzam.
                  A tam jest napisane:"przestawiono w tryb NON OVERSAMPLING!" to nie znaczy chyba że odłączono.

Skomentuj

A tam jest napisane:"przestawiono w tryb NON OVERSAMPLING!" to nie znaczy chyba że odłączono.
                    To właśnie znaczy że odłączono.

Skomentuj

Ja mam ampli yamaha rx 797 i dokupiłem do niego yamaha CDX -860. Jak podłączyłem to miałem banana od ucha do ucha, pięknie graja razem, fajnie miękkim niskim basem i czyściutko. Dopiero po zmianie na ten CD ulubione płyty stały się jeszcze bardziej ulubione. Podłączone do kolumn na mds'ach

Skomentuj

Czaruję...
                      X