Witam, ostatnio powracając po dłuższej przerwie do DIY, mam ochotę na wykonanie super jakościowo pod każdym względem, świetnie grającego wzmacniacza, Ale oczywiście po namysłach nad obudową natrafiłem na wiele komplikacji w wykonaniu takowej, dlatego też zakładam ten topic żeby wybadać waszą chęć na zamówienie obudowy w firmie która zajmuje się tym zawodowo, będzie ona zaprojektowana fachowo i uniwersalnie, przewiduję w niej jakiś ładny front rodem z najlepszych firmówek, blachę stalową na spód, tył i górę z bokami, wycięte będą w niej otwory na potencjometr, przyciski i wyświetlacz lcd, na tyle oczywiście wyjścia kolumn i wejścia do selektora, a na górze przewiduję "kratkę" wentylacyjną wyfrezowaną w blasze. Jak na razie zadałem danej firmie pytanie o koszta, dlatego takowych jeszcze nie znam. Czy byli by jacyś chętni na w/w obudowę do której wsadzamy tylko elektronikę nie robiąc z nią nic innego ? Pytam ponieważ muszę wiedzieć czy wykonywać formy na odlew frontu czy każdą sztukę jednostkowo. Pozdrawiam

Skomentuj