Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Poszukuje schemat do zwrotnicy??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Poszukuje schemat do zwrotnicy??

Witam :mrgreen:

Jestem nowym użytkownikiem tego forum, ale już miałem doczynienia Z DIY

Poszukuje schematu zwrotnicy do 2xGDE-25-300-8-SE i GDWT-18-200-8-PB (STX)

wszystkie parametry są na stronie producenta :wink:

Mam nadzieje, że ktoś znajdzie chwilę czasu i pomoże mi w tym :?: :?:
    Z Góry dzięki za pomoc

Jeśli coś zapomniałem dopisać to proszę się pytać

Jeżeli szukałeś bardzo długo na róznych stronach (co powinieneś zrobić przed założeniem tematu) to znaczy że nie ma takiego schematu.

Skomentuj

Szukałem coś podobnego :razz: a ogólnie chodzi mi o to czy bu ktoś mógł zrobić taki schemat??

Skomentuj

Zamieszczone przez Rogalik182
        chodzi mi o to czy bu ktoś mógł zrobić taki schemat??
        schemat sie sam nie zrobi a zeby go zrobic to trzeba glosniki pomierzyc - tylko nie pisz ze dane sa na stronie producenta bo nie o to chodzi :P
        jezeli chcesz zeby ktos zrobil do tego zwrotnice to bedziesz musial sie liczyc z kosztem wysylki kolumny na pomiary + 0,7l + koszt zwrotnicy
        drogo jak na tanie glosniki :P

Skomentuj

Rogalik182, mozesz zasymulowac zwrotke w odpowiednim programie ale efekt za dobry nie bedzie bo to co innego niz rzeczywistosc i pomiary.

Do czego ci ten sprzet? moze zaproponuje jakas alternatywe..

Skomentuj

Dokładnie mi chodzi o takie małe zgrabne estradówki:) bo częśto organizuje takie małe imprezki na slach więc taki sprzęcik był by w sam raz:PP

[ Dodano: 2009-05-20, 19:58 ]
            Bardzo bym prosił w ich stworzeniu, Zależy mi na tym jeśli by się ktoś chętny znalazł do pomocy to był bym wdzięczny :grin: :grin:

Skomentuj

Rogalik182, to w takim razie moze cos co zagra basem? Jak duza sale naglasniasz? Jaki masz wzmacniacz? Ile kasy? Czy masz juz cos innego z tego sprzetu czy od zera skladasz? Odpowiedz na te pytania i pomyslimy :)

Skomentuj

przemyślałem sprawę bardzo gruntownie i doszedłem do wniosku,(że i tak nie ma gdzie to trzymać :mrgreen:.
                I zrodził mi się pomysł na 2x gdn 22-150-8-SCX i GDWK-10-200-8-PJ
                głośniczki wyszły z produkcji ale podzwoniłem i moge dostać takie
                każdy w osobnej komorze po 30l każda zestrojona na 45Hz

Co o tym myślicie?? :grin: :grin:

Skomentuj

Rogalik182, glupi jestes. Wymyslasz jakies dziwne nie majace racji bytu zestawy a gdy ktos proboje pomoc olewasz to.

Co o tym myślicie?? :grin: :grin:
                  Moja rada w takiej sytuacji? Zrob co uwazasz bo sam wiesz dobrze a innych nie sluchasz. Powodzenia

Skomentuj

Nie wymondrzam się, ale chiaałbym przeczytać rady fachowców którzy wiedzą coś na ten temat i dlatego stąd moje zapytanie :?:

Kolego n_omyzs to jakie byś zrobił zestawienie dla mnie??

Skomentuj

Kolego n_omyzs to jakie byś zrobił zestawienie dla mnie??
                      Przeczytaj sobie post moj wczesniejszy. Zgadywac nie bede

Skomentuj

I zrodził mi się pomysł na 2x gdn 22-150-8-SCX i GDWK-10-200-8-PJ
                        głośniczki wyszły z produkcji ale podzwoniłem i moge dostać takie
                        skad info ze ich juz nie produkuja?

Skomentuj

Zamieszczone przez Tasior
                          skad info ze ich juz nie produkuja?
                          Nie tyle nie produkuja co po prostu STX nie produkuje glosnikow ciagle tylko co jakis czas robi serie danego modelu. Kolega zapewne dowiedzial sie kiedy beda w najblizszym czasie robic 22-140-scx

Skomentuj

Czaruję...
                          X