Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

walnięty odtwarzacz mp4 Technika MP-408

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

walnięty odtwarzacz mp4 Technika MP-408

Siemka.
    Ostatnio składałem na zamówienie kilka wzmaków tda1554q 3 moduły uruchomiłem a przy czwartym nie chciało mi się zachować prostych zasad bezpieczeństwa(kable sygnałowe nie izolowane blisko nie zaizolowanej szyny zasilania no i niestety lewy kanał chwilowo złączył sie z vcc+ 12v w głośnikach było buum potem po podaniu sygnału charczenie myślałem że wysiadł wzmacniacz różnicowy w tda ale cudem działa po podaniu sygnału z innego zródła, mp4 Technika MP-408 złapała 2h zwisa i wyłączyła sie a teraz nie daje znaku życia nawet po podłączeniu do kompa. Mp4 była bardzo dobra 2gb pamieci i b.szkoda mi jej czy mam jakoś szanse że naprawią mi ją na gwarancji?

Nie dowiesz się jak nie spróbujesz, tylko nie pisz, że podałeś pod sygnał +12V tylko napisz, że nie wiesz, co się stało - mp4 wysiadło i tyle. Powinni uznać.

Skomentuj

Skoro tak to spróbuje a co mogło pierdyknąc w tej mp4?

Skomentuj

Witam mi stalo sie dokladnie to samo kiedy tak kombinowalem ze wzmacniaczem zabilem mp3. Niedawno tez w ten sam sposob zepsulem SE K550i, wylaczyl sie a po wlaczeniu nie dzialal dzwiek na sluchawkach, kiedy zanioslem go na gwarancje wymienili mi telefon na nowy :P:P pozdrawiam

Skomentuj

Kurde urządzenia do odtwarzania dzwieku powinny mieć zabezpieczenia przed takimi wypadkami a i przypomniałem sobie że karte w kompie zjarałem w ten sposób. :sad:

Skomentuj

też zepsułem mp3 dotykając masą złącza usb do +12v teraz mp3 działą jako pendrive bo gra tak że nie da si słuchać charczy jak nie wiem co...

Skomentuj

Czaruję...
            X