Witam serdecznie jestem nowym użytkownikiem na tym forum i mam taki problem. Składam wzmacniacz na TDA7294 dwóch kostkach. Mój problem polega na tym że gdy podłącze jedną TDA pod przed wzmacniacz to nawet gra ładnie natomist gdy dwie kostki to strasznie charczy buczy nie da sie tego wogóle słuchać Mój przedwzmacniacz jest zrobiny na dówch kostakch TL072. To jest oczywiście gotowy kit. Prosze o pomoc i sugestie...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Problem z TDA7294 i przedwzmacniaczem...Prosze o pomoc
Collapse
X
-
brencik, jak to mówią "kiepskiej baletnicy to i gacie w kroku uwieraja". Jakos większość osób z tego forum nie ma z tym problemu, żeby pliki zamieszczać na innych dostępnych serwerach a tutaj linki wstawiać. W sumie to zawsze można przejść na elektrodę, tam plików można zamieszczać ile dusza zapragnie... tylko jak ma się elektroda do diyaudio pod względem merytorycznym?... oczywiście nie obrażając elektrody bo tam też wiele bardzo cennych informacji można znaleźć
Skomentuj
-
Zamieszczone przez susziwrzuc obrazek na imageshack, pozniej skopiuj link dla forumów i kliknij tu nad edycja posta przycisk IMG
kopiujesz link z miniaturka (thumbnail) i wklejasz go bezposrednio do postu
Zamieszczone przez brencikNiestety na tym forum (jedynym na siwiecie jakie znam) nie da sie załączać plików
a jak narazie cieszmy sie ze forum jest w pelni nie zalezne i funkcjonuje ;]
Skomentuj
Skomentuj