Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

opinie o panelu WST200P

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

opinie o panelu WST200P

Chciałbym go zastosować do głośnika Tonsila GDN 20/80/2 8Ohm, trafo mam VA200 2*24V, co sądzicie o tym wzmacniaczu?

Myślę, że mocy powinno wystarczyć.

Skomentuj

na tym trafie bedziesz mial porazajace 40w/8omach jesli wzmacniacz wogule bedzie dzialal na tak niskim napieciu.

Skomentuj

Zamieszczone przez irek
        na tym trafie bedziesz mial porazajace 40w/8omach jesli wzmacniacz wogule bedzie dzialal na tak niskim napieciu.
        Irku, jakie trafo będzie najodpowiedniejsze, przy założeniu maksymalnego bezpiecznego poziomu mocy?

Skomentuj

Jeżeli będzie tak jak Irek napisał to trafo powinno mieć takie napięcia jakie podaje producent, czyli 2x28V.

Skomentuj

z trafa 2x28v bedzie 100w/4omach i ok 60w/8omach. nie wiem jakie jest maksymalne napiecie zasilania tej koncowki bo przy pracy na 8omach to jest najwazniejsze. zeby uzyskac sensowne 80-100w/8 trzeba miec trafo z napieciem 2x30-32v.

Skomentuj

Zamieszczone przez irek
              z trafa 2x28v bedzie 100w/4omach i ok 60w/8omach. nie wiem jakie jest maksymalne napiecie zasilania tej koncowki bo przy pracy na 8omach to jest najwazniejsze. zeby uzyskac sensowne 80-100w/8 trzeba miec trafo z napieciem 2x30-32v.
              Sprawa jasna, dziękuję Irku.

Skomentuj

Czaruję...
              X